[]

Google Inbox davetiye dağıtıyorum.

Elimde 5 adet var. İsteyenler beri gelsin.




 
alabilir miyim?


  • empat  (15.11.14 01:13:22) 
özelden bana mailini yollarsan tabii.


  • varos cloudstrider  (15.11.14 01:14:13) 
at hocam


  • mrthany  (15.11.14 01:15:14) 
Ben de bakayim neymis bu firtina.


  • jesterdvine  (15.11.14 01:17:33) 
Abiler ablalar, bana ya buradan ya da sözlükten mesajla mail adresinizi vermeniz gerek davetiye atabilmem için.


  • varos cloudstrider  (15.11.14 01:18:04) 
son bir tane kaldı.


  • varos cloudstrider  (15.11.14 01:23:13) 
sonuncu da gitti. hayrını görün.


  • varos cloudstrider  (15.11.14 01:25:17) 
google inbox mevzusunu anlatırsan daha çok hayra geçmiş olursun :D


  • sen olmayan cocuk benim  (15.11.14 08:32:07) 
alakasiz bir sekilde araya giriyorum. eger inbox kullanan ve telefonuna inbox uygulamasini yüklemis biri varsa, ordan login oldugunuzda otomatikman inbox davetiyesi almis ve gecmis oluyorsunuz.

yanlislikla farkedildi, bir arkadasa daha denendi, oldu.

pesin edit:inbox google task, keep ve gmail karisimi bir sey. maillerinde pdf varsa, event varsa mesela direkt drivea ya da calendara atmayi öneren, kolayca mailleri remindera ceviren, aylik veya iceriklerine göre gruplayan, reklamlarin is yazismalarinin ayri ayri iniflandirildigi, arayüzü düzgün bir mail iste. hos görünüyor ancak maillerim genelde almanca ve ingilizce olmasina ragmen dogru siniflandiramadi. garip alismasi zaman isteyen bisi galiba. ben sevemedim gmaile döndüm. gmaile göre daha az hakimsin olan bitene bence.

tabi bir hafta olmadi deneyeli. bu ne a.. k.. diyip vazgectim kisa sürede.
  • wiillii  (15.11.14 10:19:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.