[]

evde 3d izlemelik film

ayıptır söylemesi yeni lcd televizyon aldım. 3d gözlükler de var. hangi filmi izleyeyim? öneride bulunur musunuz?




 
the adventures of tintin-secret of the unicorn

bunu var mesela. normal filmler değil de animasyonlar daha guzel oluyor sanki 3d'de. ben olsam animasyon seçerdim.

hayırlı olsun bu arada.
  • elorelia  (14.11.14 23:45:54) 
@elorelia teşekkürler :)


  • razvan rat  (14.11.14 23:47:04) 
Öncelikle güle güle kullanın, 3d filmlerden bence gravity'i izleyin, bunun dışında animasyonlar güzel olabilir ve avatarı unutmamak lazım.


  • atom karincanin torunu  (14.11.14 23:47:07) 
Ustad imaxin belgeselleri var denizaltı bi de uzay gemisiyle ilgiliydi adlarını unuttum cok başarılı hic sıkılmazsin 40 dakika filan zaten. Hem tvnin 3dsini de guzel bi test etmis olursun.

m.imdb.com
  • karacigerim vur kadehlere  (15.11.14 00:02:17) 
Maleficent. Seçenek olsun.


  • hatsatse  (15.11.14 00:13:56) 
Gravity siddetle tavsiye ederim. Filme hayran kalmayabilirsiniz ama uzay gercekligi harika. Uzay istasyonunun yercekimsiz ortamda parcalanmasi falan, cok gercekci.


  • delifaruk  (15.11.14 00:46:33) 
avatar

bir de birkaç film izledikten sonra yorumlarınızı yazarsanız çok çok sevinirim. hani bilelim 3d tv güzel bişi mi ona göre belki biz de alırık.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (15.11.14 00:49:04 ~ 00:49:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.