[]

telefonum kafayi yedi

S3 mini var bende dun 2 kere kendi kendine kapanip acildi sarji oldugu halde neyse dedim onemsemedim bugunde ekranin isigini acip kapattigimiz su yandaki dugme calismadi aksam duzeldi.
Simdide sarjda telefon ama dolmak yerine geri gidiyor.100 olmustu ama tam dolu demedigi icin cikarmadim simdi 96 ya duste ne oluyor boyle?



 
Telefonuna cin girmiş olabilir. Bi hocaya okut. Kuran'ı kerim programı yükle.


  • amarikanya fitbolcusu  (14.11.14 23:21:38) 
@Baraka o dedigini yapamam sanirim yani tekrar takama zaten o sorun su anda yok ama arka arkaya olunca butun bu yazdiklarim acaba telf copmu oluyor dedim.yedekleyim herseyi her ihtimale karsi.


  • brnbrs  (14.11.14 23:32:51) 
A pilin ölüyor
B canı format istiyor

  • Lim5  (15.11.14 00:13:48) 
yakın zamanda herhangi bir parçayı düşürerek sen zarar vermediysen, ya da kendi kendine işlemcisi falan kafayı yemeye başlamadıysa, evet format istiyor. bilgisayar gibi düşünebilirsin bu tip cihazları. sen onu kullanırken o senin nazını çekiyor, 1-2 sene kullandıktan sonra biraz da o naza çekiyor. az benle ilgilen diyor. temiz bi format, hatta az biraz anlıyorsan ya da anlayan birini tanıyorsan güzel bi custom rom atarsan ilk aldığın zamanki canavar haline döner. eğer tanıdık biri varsa masrafın da olmaz.

ha, donanımsal bi arıza varsa yapacak bişi yok. tamirci yolları taştan olur.

pil konusunda da, bu durum yukarda bahsettiğim ilk sebepten de olabilir, pilin ömrü bitmiş de olabilir. ilkini denedikten sonra bi gözlersin hala aynı durumdaysa zaten pili hemen çıkabilen bi telefon s3 mini, gider yeni bi tane alırsın. sadece bi yeni pil alarak telefonunu ilk günkü kadar temiz hale getirmiş olursun.
  • cevap botu  (15.11.14 04:37:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.