[]

ATM yatırdığım parayı kabul etmemiş. ne yapmam lazım?

bugün saat 13 sularında kadıköy'deki eminönü vapur iskelesinde yapı kredi atm'sine 200 lira yatırdım. kendi kredi kartı borcumu ödedim. ben işlemi onayladım, onayladıktan hemen sonra ATM kafayı yedi. vapuru kaçırmak pahasına önünde 8-10 dakika kadar bekledim, kendi kendine tekrar başladı falan ama bir türlü gelmedi geri. "lütfen bekleyiniz..." kısmında takılı kaldı. kartımı verdi ama sapıtmadan önce sağolsun. kartı çıkarıp sapıttı yani.

neyse deyip devam ettim, ben parayı yatırdım sonuçta almıştır diye düşündüm. az önce içime kurt düştü, internet bankacılığından kart borcuma bakayım dedim ve değişen hiçbir şey olmadığını gördüm. 200 lira yatırıldığı falan görünmüyor.

şu an şehir dışındayım ben. pazartesi günü döneceğim. şubeye mubeye de gitmek istemiyorum, istesem de gidemem sakatım.

ne yapayım şimdi, yapı kredi'yi arayıp söylesem hallederler mi? kamera da vardı orada. ATM kendine gelince benim 200 lirayı çıkarıp başkasına falan vermiş olamaz di mi yapmaz öyle bi saçmalık?

çıldırırım bu paranın üzerine yatarlarsa. ne yapmam kiminle konuşmam lazım benim şimdi lütfen bi yol gösterin.

 
ararsanız sorun hallolur muhtemelen


  • yazmamaya yemin eden adam  (14.11.14 22:05:07) 
sakin. önce bir çağrı merkezini ara, oradan yönlendirirler lazımsa. çağrı merkezi de halledebilir.


  • devilred  (14.11.14 22:05:26) 
geçen aynısı benim de başıma geldi. ziraat atm'sinde oldu.
aradım anlattım durumu hemen. OK dediler. 2-3 gün sonra sms geldi, paranız hesabınıza geçti diye.

yani ara hemen, miktarı da soruyorlar yatırdığın. söylersin tam. o atm'nin açılıp sayılmasından sonraki işgünü işlem sisteme girilir. en geç ondan sonraki işgünü işlem gerçekleşmiş olur. o para yalan olmaz, rahat ol.

Hemen ara yalnız şimdi. rayt nau.
  • dusmanimizkindirbizim  (14.11.14 22:10:29 ~ 22:11:33) 
hemen ara


  • basond  (14.11.14 22:16:53) 
Atm'ye giren para belli yapılan işlem belli, bi problem çıkmaz halledilir.


  • angelus  (14.11.14 23:08:14) 
atm bozulunca parayı kendi çöp bölmesine atmıştır .Ondan sisteme geçmemiştir büyük ihtimalle . (çöp : tanımlayamadığı parayı koyduğu bölme)


  • tosunpasa  (15.11.14 13:45:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.