[]

göz etrafında oluşan morluklar nasıl geçer?

efenim soru başlıkta.bu morluk gibi şeyler niye olur?temel sebebi uykusuzluk diye biliyorum ama yaklaşık 1.5 aydır düzenli uyumama rağmen geçmemekte.daha da önemli soru bunu geçirmenin yolları hakkında bilginiz var mıdır?




 
sinüzit olabilir mi? sebep uykusuzluk olmasının yerine..


  • ykyt  (27.07.09 19:31:47) 
eğer göz altındaki yarım daire şeklindeki morlulkarsa, mor halkalar ya da her ne diyorlarsa bunlara, böbreklerle ilgili bir sorun olabilir efendim.


  • damlanin  (27.07.09 19:55:41) 
@ykyt sinüzitte var efenim, ben hep uykusuzluk diye duyduğumda öle şeettirdim

@damlanin evet dediğiniz gibi, aman böbreklerde falan sıkıntı olmasında ürperdim şimdi

peki yok mudur bunun bir çaresi?
  • fletch  (27.07.09 20:40:45 ~ 20:41:16) 
çaresi doktora gitmektir. en azından ne olduğunu anlarsınız sorunun ve çözüm kozmetik mi( kremler) yoksa ilaçlar ile tedavi mi doğru yolu bulursunuz.


  • ykyt  (27.07.09 21:09:18) 
bende de vardi uyku duzenim normal olmasina ragmen. doktora gittim, alerji dedi, goz kapaklarina surmek icin krem ve goz damlasi verdi. ama bobrek ve karacigerle de ilgili olabilir. ilgili doktorlara gitmelisin.


  • ermanen  (27.07.09 21:45:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.