[]

kışın renk değiştirme

acaba bana mı öyle geliyo bilmiyorum yazın daha açık kumralken kışın saçlarım daha koyu kumral oluyo. yazın daha beyazken kışın daha koyu renk oluyo tenimde. birkaç arkadaş da bu savımı onayladı. hadi saç neyse ten rengind tam tersi olmaz mı ya?




 
bir arkadaşımın saçları normalde kahverengi, yaz gelince sarıya dönüyor alnının çatının üstündeki saçlar, ortadaki kısım. niye bilmiyoruz, çözemedik.


  • vedat chili peppers  (14.11.14 19:50:38) 
benim de yazin ten rengim koyulasiyor sac rengim 1 ton aciliyor, gunesle ilgili bir durum tamamen bence.


  • fraise  (14.11.14 19:52:46) 
denize giriyor ya da güneşte fazla kalıyorsun.

ikiside saç rengini sarartır. hatta deniz sapsarı bile yapabilir.
  • ibomiu  (14.11.14 19:52:47) 
ben saç rengim de öyle, küllü renkte ve güneş ışığında aralarındaki bakırımsı renkler ortaya çıkıyor güneş yokken geri kumral oluyor filan.
ışığı kırma indeksi ile ilgili filan olmalı kesin bilim adamları araştırmalı bunu 0_0

  • neferkitty  (14.11.14 19:56:58) 
olur öyle illüzyonvari:
www.foundalis.com

a ve b kareleri aynı renk.
  • namus ninjası  (14.11.14 19:58:53 ~ 19:59:30) 
ben senede iki defa tüy döküyorum amk. yaa dediğiniz her şeyler o kadar normal ki.. dayanamıyorum.. mula seni tenzih ederim.


  • namus ninjası  (14.11.14 20:11:12) 
gençler ben güneşe çıkmıyorum denize girmiyorum yani kış gibi geçiyo yaz da ondan sordum tenk yu


  • mula  (14.11.14 20:24:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.