[]

avrupa gönüllülük işleri

merhabalar,

bu gönüllülük şeyleriyle yazın gideyim diyorum, hem vaktim faydalı bir şeyle geçsin hem memleket göreyim. work and travel falan amelelik gibi geliyor. erasmus da yaptıktan sonra hele... geriye gönüllülük projeleri kaldı. ben bunlar yol, barınma, yiyecek ve küçük bir cep harçlığı veriyor diye bilirdim. internette gezerken katılım ücreti olan siteler falan gördüm. ben mi yanlış yerden bakıyorum programlara? nereden bakayım? daha önce katılıp öneride bulunmak isteyen varsa da çok müteşekkir olurum. önümüzdeki yaz için düşünüyorum daha vaktim var yani.

www.globalvolunteers.org

 
www.youthnetworks.eu/SearchVacancy.aspx

ben de yunanistan'a gidiyorum ocakta. verdiğim linki sürekli kontrol edin (advanced search>recently added>last day) burası dışında da her şey facebook üzerinde zaten. Onlarca facebook grubu var konuyla ilgili, çoğunda aynı şeyler paylaşılıyor ama en fazla facebook üzerinde paylaşım yapılıyor. Bir de vaz geçmemeniz lazım sürekli mektup göndermelisiniz belki yüzlerce mektup göndereceksiniz ama cevap gelmeyecek, sabırlı olun. şimdiden başlarsanız yaza proje bulmanız oldukça kolay. bol şans :)
  • icomefromanatolia  (14.11.14 19:30:14) 
katılım ücreti falan yok. ben gitmedim ama baya araştırdım kafamı toparlayıp gaza gelip cv motivasyon mektubu vs hazırlayabilirsem başvurulara başlıcam bende.

europa.eu
buradan hem kendi şehirindeki gönderen kuruluşu hemde gidebileceğin kuruluşları bulabilirsin.

www.facebook.com
bu gruptada merak ettiklerini sorabilirsin.

bu blogtada açıklamalar var yardımcı olabilir
ilkaycikla.blogspot.com.tr

şu da güzelmiş
prezi.com
  • klakie  (14.11.14 19:38:10 ~ 19:45:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.