[]

herhangi bir semtte kiralık ev (istanbul)

gene yabancı bir arkadaş var yardım etmek istediğim, çocuk istanbul'da ev arıyor fakat ingilizce bilen emlakçı bulamadığı için günlerdir otelde kalıyormuş. metro, tramvay ve metrobüs gibi toplu taşımaya yakın herhangi bir semtte 600 lira civarı kiralık bir ev arıyoruz, 1+1 olur 2+1 olur.

freelance çalışacağı için semt farketmiyor ama tutupta tuzla veya silivri gibi uçuk semtlerde olmaz.

yarın sultanahmet'te buluşacağız, hangi semtlere bakalım?

 
beylikdüzü. tek otobüsle taksime de gidiliyor. metrobüs de var. 1+1 bulabilirsiniz bu fiyata.


  • aeroflot  (14.11.14 11:33:45) 
öyle bi ev yok istanbulda yav. beylikdüzü civarı sitelere bakabilirsiniz ama. haramidere durağına yakın siteler önerebilirim, fena değildir

regnum astrum towers
özyurtlar ntowers
solarkent
crown tower

bunlarda 1artı1 evler bulabilirsiniz o paraya sanırım. aidatıyla falan 700ü geçer muhtemelen.faturalarla da 800'ü.
  • i ve been mistreated  (14.11.14 11:33:59) 
Ancak Beylikdüzü'nde 1+1'i o civara bulabilirsiniz. Bizimkent, Semerkant Evleri ya da yolun öbür tarafındaki evlere bakabilirsiniz.


  • aychovsky  (14.11.14 11:36:31) 
airbnb ve craigslist. Bir de erasmus ogrenci sayfalari.


  • aaaaa  (14.11.14 11:36:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.