[]

saçlarım dökülüyor

Saçlarım son iki üç haftadır inanılmaz dökülmeye başladı, avuç avuç elime geliyor tararken tarak saç telleriyle doluyor. Saçlarım omuzlarımdan biraz uzun boyalı.İlk defa bu kadar çok dökülüyor. Şuan glissin siyah kutulu şampuanını kullanıyorum. Ne yapsam şampuanı mı değiştirsem. 25 yaşındayım, kadınım bu arada.

edit:altı ay kadar önce roucottane kullandım onun yan etkisi olabilir mi diye endişeliyim.


 
tatlandırıcı splenda kullanıyor musunuz? o çok yapar da. onun dışında kerastes midir nedir onun şampuanı var iyi geliyo, kuaföre danışın derim.


  • emirkulu  (14.11.14 09:59:08) 
çam terebentin kullan, saçlara çok iyi geliyor. dökülmeleri azaltıyor, güçlendiriyor daha çabuk uzuyor saçlar. aktardan çam terebentin alıp şampuanına karıştırıp kullanacaksın.


  • rock n roll  (14.11.14 10:03:06) 
Bioxcin ij yogun formu var onu kullan, benim de dokuluyordu, 2 ayda dokulmesi inanilmaz azaldi mucize gibi


  • cemlemikonusuyorsun  (14.11.14 10:12:05 ~ 23:27:04) 
1. mevsimd eğişikliği
2. işlem yapılmış saçlar
3. tiroid gibi metabolizma hormonları
4. çinko eksikliği

genelde bunlar saç dökülmesine neden olur
  • la noix  (14.11.14 10:25:43) 
D vitamini baktır, sülfatsız şampuan kullan.


  • princess 0f suburbia  (14.11.14 10:36:24) 
önce nedenini araştırıp bulmaya çalışın.
onun dışında şampuanın içine çam terebentin yağı katın, bepanthen ampul kırıp dökün.
vitamin takviyesi alın.
  • innerbliss  (14.11.14 10:55:58) 
Öncelikle doktora gidin. Vitamin eksikliği ya da hormon bozuklugu (tiroid, östrojen vb) olabilir. Tahlil yapsınlar. Muhtemelen bir vitamin eksikliğiniz çıkar. Doktor ona göre tedavi verir. Onun haricinde şampuaniniza bemiks bepantol evigen ampul kırın ve içine 5-10 tanede karanfil atın. Ve sampuan olarakta asla market sampuani kullanmayin. Gidin eczaneden otaci mecidefendi fln satılır onlardan alın. Şampuani gittiğiniz doktora sorup tavsiye alabilirsiniz. Eger bir vitamin eksikligi vb bir sorun varsa en kaliteli sac dokmeyen sampuandan da kullansaniz dokulmeye devam edecektir. O yuzden öncelikle altta yatan sebebi tedavi ettirin.


  • mobydick  (14.11.14 12:16:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.