[]

acaba napsam

merhabalar,
şöyle bir kurs varmış: www.bilgeadam.com
bugün kendileriyle konuştum pazartesi günü için tanışma maksadıyla randevu
verdiler. burdaki tüm kriterlere uyuyorum ama gidip gitmemek konusunda
kararsızım. karar verememe sebebim de artık kartalda oturuyoruz ve
kadıköye her gün gider miyim bilemiyorum. bu arada daha önce bilgeadama
2 sene boyunca gitmiştim yazılım mühendisliği kursuna ama tabi sonradan
hiç üstüne düşmedim ve bildiğim her şeyi unuttum buna gidersem
baştan başlamış gibi olucam.
bir de şu anda al-sat yapmak gibi bir planım var. bu işi de çok istiyorum ama
hangisini yapsam bir türlü karar veremiyorum. sizce napsam?

not: bu arada dünyanın en üşengeç insanıyım ve yüksek lisans biteli 6 sene oldu
ve ben toplamda 1.5 gün çalıştım.

 
arkadaş ne tembelmişsin ya. ben modoko'daki iş için can atıyorum, kartal-kadıköy dediğin nedir ki?

16b ya da 16y güzergahındaysan 1 saat civarı gidersin, minibüs yolundaysan yol uzar anca onu da sahilden giderek çözebilirsin. metroya yakınsan da bıdı bıdı ediyosan küfür edicem ama aaaaa!

bir ara kuzenim çalışıyordu orada, bu eğitimlerden kalifiye şekilde elemanlar gönderiyolar anlaşmalı firmalara. bir süre orda tecrübe yaptıktan sonra piyasaya bodoslama atlarsın ki isteceyeğin maaşa karşı çıkmaz iyi firmalar.

ayrıca al-sat dediğin iş sürekli kovalama, iş takibi, dikkat, çene, stres içeriyor. onu yapabileceğini düşünüp de şu kursun yolu için mırın kırın etmen çok şaşırtıcı. ailen çok zengin mal mülk varsa çalışma ama dünyayı sen mi kurtarcan?
  • parola58  (13.11.14 21:24:19) 
evet metroya yakınım küfretme ama asdffgdhd. ben maaşından daha çok nerde daha mutlu olurum nerde daha rahat ederim onu düşünüyorum. 6 ay haftanın 5 günü kadıköye gitmek beni zorlar sanki buna değer mi sizce onu merak ediyorum.


  • sta  (13.11.14 21:32:00) 
valla hocam hayat senin hayatın da al-sat yaparak istanbul'da huzurlu bi hayat zor bence. her zaman bilişim işleri benim gözümde daha iyidir.


  • parola58  (13.11.14 22:20:23) 
doğru diyorsun aslında. o zaman gidiyim ben bu kursa?


  • sta  (13.11.14 22:32:57) 
bence git. şartları gayet iyi.


  • parola58  (13.11.14 23:17:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.