[]

TÜYAP nasıl gezilir?

Yarın TÜYAP'a gideceğim. Ama nasıl, hangi plana göre gezip neler yapabileceğimi henüz araştırmadım.

Önerileriniz ve bilgi paylaşımlarınız da bana ışık tutacaktır.


 
  • jamswety  (13.11.14 20:39:45) 
Önce sahaflardan başlayın derim.


  • mutlusismankedi2015  (13.11.14 20:45:57) 
giriş ücreti 5 tl. arabanızla gidecekseniz fuar otoparkına girip 12 tl kazıklanmayın. biraz ileride tüm gün 5 tl olan otoparklar var. resimle ilgileniyorsanız fuara girer girmez sergiyi gezin. mümkünse yanınıza gezerken atıştırabileceğiniz bir şey alın. bir yerde oturup vakit kaybetmek istemiyor insan, uzun kalacaksanız (ki genelde kalınıyor) tavsiye ederim. 3 salon var. ilki dersane ve ders kitapları ağırlıklı. diğer ikisinde çeşitli yayın evleri. %10 ile %30 arası değişiyor indirimler. standları koridor koridor gezmenizde fayda var. böylece stand atlamamış oluyorsunuz. yükte ağır kitapları en sona bırakın zira ertesi güne kas yapmış olarak uyanabilirsiniz. iyi gezmeler.


  • dedi ve gitti  (13.11.14 22:01:27) 
tüyap'a gitmenin çok da bir numarası yok aslında. özelliği yayınevlerinin bizzat orada stand açması, depolarındaki bütün kitapları getirip indirimli satışa sunması, imza günleri, toplantılar düzenlemeleri, yayınlarının katalogları ve kitap ayracı gibi şeyler, çok nadir değişik eşantiyonlar bulabilirsiniz.

genellikle hafta içi dahi olsa feci kalabalık oluyor. okullar otobüs otobüs öğrenci getiriyor. onlar zaten kalabalık olan ortamı daha da kalabalık yapıyor.

eskiden internet ve internet üzerinden kitap satışı yokken tüyap bulunmaz bir nimetti. piyasada bulunmayan hatta varlığından haberiniz olmadığı kitaplar keşfedebiliyordunuz. şimdi internette ayrıntılı arama yapabiliyorsunuz ve internetten indirimli alabiliyorsunuz her zaman.

böyle olunca tüyap'ın bir numarası kalmadı.

hangi plana göre gezebilirim diyorsanız. öylesine salonlara girip standları sıra ile tek tek dolaşabilirsiniz. ilk başta güzel gelecektir. sonrasında yorulacaksınız.

en akıllıcası almak istediğiniz kitapları belirleyip evden çıkmadan bir liste yapmanız, yayınevlerinin de listesini yapmanız. daha sonra yayınevlerinin stand numaralarını not ederek düzenli bir şekilde alışveriş yapmanız. böylelikle az yorulursunuz.
  • mea maxima culpa  (13.11.14 23:14:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.