[]

çocukların kalbi ne kadar büyük lan

ya soru değil aslında bu, bi şey anlatçam. siz de işte yazıp çizin ne istiyosanız.

ben lisedeyken 6 ay teyzemde kalmıştım. 3 ya da 4 sene önce. kuzenim o zaman sadece 1-2 yaşlarında olmalı. öyle pek muhtap olmuyoruz. yani çocuğu bi kere parka götürmüşlüğüm, dışarı çıkarmışlığım yok. nadiren evde oyun moyun oynuyoruz, o kadar.

lise bittikten sonraki 3 sene içerisinde taş çatlasa 3-4 kez görüşmüşüzdür ama. bunlar da kısa süreli hep. ve bu ziyaretlerimde genelde çekingendi bana karşı, pek yanaşmazdı. hele kız ve erkek kardeşimle birlikte gitmişsem benim yüzüme bile bakmazdı eşek, onlarla oynardı.

şimdi kreşe gidiyor. geçen hafta teyzeme gidecektim, bi aksilik çıktı bu haftaya erteledim. çocuk "yarın okula gitmicem çünkü abi gelcek" diyomuş. etkinlik günü mü ne öyle bi şeyde benim için resim çizmiş, bana mektup yazmış.

la sorsan adımı bile bilmez çocuk, yaklaşsam sırtını dönüp gider. ben gelicem diye bu kadar sevinmiş olmasına çok duygulandım açıkçası. çok acayip değil mi cidden çocuklar? benim aklım hafsalam almıyo abi. yılda toplam 3-4 gün gördüğün, onda da pas vermediğin kuzenin için niye heyecanlanıyon ki bu kadar? eğlenceli, ilgili bi kuzen olsam neyse.

 
sen ondan büyük olduğun için senden çekiniyor ama aynı zamanda bi şekilde etkilenmiş. hani hayranlık gibi olur ya öğretmenlerimize karşı vs.


  • elorelia  (13.11.14 19:33:27) 
gülümsedim içten,
sevin çocukları,

  • basond  (13.11.14 19:34:51) 
Evet insanlarin icinde karsiliksiz sevmek var. Buna inanmak zor geliyor bazen bizim gibilere. Iyilik vs filan bunlar gercek yani :))


  • e_rsin  (13.11.14 19:35:30) 
Değişiklik olacak diye seviniyor da olabilir. Çocuk bu garip bir şey.


  • Lim5  (13.11.14 19:35:45) 
@lim5, muhakkak etkisi vardır ama sırf değişiklik olacak diye sevinse bu kadar yapmazdı galiba ya. teyzeme sürekli soruyormuş işte ne zaman gelecek falan diye. benim de aklım ermiyo bende ne buldu da sevindi sjhfsj


  • pescador  (13.11.14 19:36:42) 
Bence ilgiye muhtaç olduğu bi döneme denk gelmiş de olabilirsiniz. Eve değişik biri gelsin, gitsin, farklı insan görüp kendini sevdirsin istemiştir.
Ssnle alakasi olmayabilir.

  • damdanakan  (13.11.14 19:40:20) 
primat yavruları böyle.


  • namus ninjası  (13.11.14 19:42:07) 
@snowflake, kesinlikle götüreceğim. şu eti'nin uzun çikolataları var ya ondan seviyormuş. gerçi ben çocuklara böyle zehirli zararlı şeyler almayı da hiç istemiyorum ama ne biliyim ya, her gün yediği bi şey değil sonuçta, öyle çikolata abur cubur merakı olan bi velet de değil yiyiversin bi kez.

favori kuzeni olmayı çok isterim çünkü anası babası zengin, aramı iyi tutmaya çalışıyorum asjhfsjk
  • pescador  (13.11.14 19:44:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.