[]

parça marul niye satılmıyor

10-15 yaprak satsalar kafi. Öğrenci adamım salata bile yapmıyoruz. Hamburger hazırlayacak olunca alıyorum sadece. Kocaman kocaman marullar, çürüyor gidiyor yazıktır. Var da ben mi bulamıyorum marketlerde? Salata dışında nasıl değerlendirilir bu doyurucu bir şekilde?

*derdimle münasebete girmezseniz sevinirim.


 
Çok kolay bozulur öyle. Depolama süresi düşer. Marulun içi ile dışı aynı "gevreklikte" değil ayrıca.


  • arnold schwarzeneger  (13.11.14 14:47:24) 
realde küçükleri vardı, köküyle beraber oluyor. uğraşırsan büyütebilirsin sanırım.

veya lollo rosso(akdeniz marulu, akdeniz yeşilliği olarak da geçiyor) alabilirsin. onlar da normal marula göre küçük oluyor.
  • inheritance  (13.11.14 14:49:17) 
parça marul bana kalırsa olmamasının sebebi ya kar getirmezdi ya da karlı satıldığında onu alacağıma bütün alayım diyeceğin bir fiyatta olurdu. genelde öyle oluyor.

normalde de çabuk bozulduğu için süreyi söylemedim.

en iyisi dolapta kilitli poşet ya da kapaklı bir cam kapta saklamak. daha uzun ömürlü oluyor.
  • patiska  (13.11.14 14:49:23 ~ 14:50:56) 
fiyat olarak bir marul 3,5 lira falan. hem iceberg hem kıvırcık alırsanız zaten 6-7 liraya geliyor. onun yerine büyük migroslarda, 3-5 çeşit marul ve yeşillikten hazırlanmış 5 liralık plastik kutularda satıyorlar. hem de poşette değil kutuda olduğundan sanırım, 1 hafta falan dayanıyor. images1.sanalmarket.com.tr şu şekilde, sebze reyonunun sğoutmalı kısmında oluyor.


  • alice practice  (13.11.14 14:49:34) 
doyurucu olması için soğan ile kavrulup yenilebilir; amerikalılar, avrupalılar ızgara yapıyor bunu zaten. onun dışında gevrek kısımları cacık yapılabilir, hıyar yerine doğrayıp bunu ekleyiniz.


  • uykusunu yakalayan adam  (13.11.14 14:51:03 ~ 14:52:12) 
Ya bugun bi yerde gordum. Marul ve akrabalarini agzi acik kaba koyup uzerine de kagit pecete gibi bir sey koyup agzini stecfilmle kapatirsaniz baya uzun dayaniyormus.


  • c1b2k3  (13.11.14 17:03:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.