[]

MR sonucum ne diyor?

doktoru bekliyorum ama biraz daha bekleyecegim galiba, merak ettim ne var ne yok. cogu sey icin tabiidir yazilmis yalniz lumbosakral radikulopati diyor. tahmin ettigim gibi L5 S1 patlamis di mi? efsanenin cokusune taniklik ediyoruz resmen.




 
Treatment of Lumbar Radiculopathy
It is usually recommended that a course of nonsurgical treatment (such as physical therapy, medications, and selective spinal injections, among others) should be conducted for six to eight weeks. If nonsurgical treatment does not alleviate the pain, decompressive surgery, such as laminectomy and/or discectomy/microdiscectomy, may be recommended. This type of surgery typically provides relief of radicular pain/leg pain for 85% to 90% of patients. For patients with severe leg pain or other serious symptoms such as progressive muscle weakness, this type of surgery may be recommended prior to six weeks of non-surgical treatment. Back surgery for relief of radicular pain (leg pain) is much more reliable than the same surgery for relief of low back pain.

demiş.
  • icemint  (13.11.14 14:41:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.