[]

Mont ve bot tavsiyesi

Merhaba,

Kalın ve ağır olmayan, sudan ve "biraz" da soğuktan koruyacak mont ve su geçirmez, karda kaymaz, ağır olmayan bot almak istiyorum. Erkeğim.

Aşırı terleme sorunum olduğundan montun kalın olmaması önemli. Bir de otobüse filan binince, çanta filan da varsa çıkarıp elimde tutma şansım olmuyor her zaman. O yüzden çok kalın olmasa iyi olur. Biraz soğuk aşırı sıcaktan iyi benim için.

Bot da, günde 15 saat kadar ayağımda kalacağından rahat olsun istiyorum. Evimin yolu yokuşlu, kar yağınca çok kayıyor. Yağmur yağınca her yer göl dere olduğundan su geçirmemesi de önemli.

Tüm özellikler bir arada olamıyor, biliyorum; ama şu delik delik olan botların da hepsini sevemiyorum. Ama dokusunu beğenmesem de biçimi güzel geliyor onların.

Tavsiyeniz nedir? İstanbul'da nereden, kaç paraya alırım?

 
outdoor markalara bakacaksınız. colombia vs. gibi.


  • teritori  (13.11.14 13:19:18) 
goretex astarlı bot ve mont alın marka model bütçeye göre belirlenir


  • argent dawn  (13.11.14 13:30:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.