[]

Parfümü uçağa almıyorlar mıydı?

Bir sırt çantası, bir tane de küçük valizle yurt dışına uçacağım yarın sabah. Şimdiye kadar hep büyük bavulla gittiğim için sorun çıkmıyordu ama bu sefer hiç valiz beklemekle falan uğraşmak istemediğim için küçük bir bavul ve sırt çantam ile gideceğim ve bavulumu uçağın içinde yukarı koyacam. Parfüm ve deodorantı küçük bavulumun içine koysam alırlar mı? Parfüm 150 ml'lik ama içinde 10 ml falan kaldı.




 
benimkini almıştı görevli çok üzülmüştüm :(


  • omonia  (12.11.14 22:45:51) 
El bagajlarında 1 litrelik ağzı kilitli torba içinde her biri en fazla 100 ml’lik kaplarda sıvı, jel ve aerosol taşıyabilirsiniz.

100 ml’den büyük kaplardaki sıvı ve benzeri yiyecek ve içecekleri uçak altı bagaja vermelisiniz.

demiş.

parfümde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. belki deodorantı attırırlar. ama sanmıyorum.

stick deodorant alabilirsiniz yanınıza riske girmemek isterseniz.

iyi yolculuklar.
  • mahnita  (12.11.14 22:46:43) 
100ml altında, kilitli poşetlerde alabilrsin her şeyi.


  • VickVickyVale  (12.11.14 22:48:13) 
içindeki malzemeye bağlı. kolonya 100 ml az olmasına rağmen almamışlardı.


  • inanmazsan inanma  (12.11.14 22:53:26) 
içinde kaldığı değil parfümün büyüklüğü önemli olan. almazlar. benimkini almamışlardı. güzelim parfümümü çöpe atmak zorunda kaldım. siz siz olun ya bagaja verin ya da götürmeyin.


  • fayfim  (13.11.14 00:48:31 ~ 00:49:26) 
Defalarca cantamda parfumle ucaga girdim, hicbirinde bir sey demediler. Hepsi standart boydu, mini dllerdi. Pet sisede su falan varsa almiyorlar ama onda da birkac defa gozlerinden mi kacti bilmiyorum ucaga goturmeme bir sey demediler. Hepsi yurtdisi ucuslar. Ayrica duty freeden de alip ucaga gitmis olabilirsin, o zaman bagaja da veremezsin? Sans isi.


  • sayns  (13.11.14 01:00:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.