[]

Lenova tabletin modemi görmemesi

selamlar

lenovo marka tabletim odamın içindeki modemimi görmüyor ama çevredeki
bir sürü ağı görüyor. ne yapabilirin nedendir?

tesekkurler

 
Kablosuz ağın şifreleme türü yüzünden olabilir.

Şifreleme WEP veya WPA ise WPA-2 olarak değiştirerek tekrar denemekte fayda var.
  • an engineer  (12.11.14 22:41:22) 
nasıl değitireceğim ben modemin ayarlarıyla oynamadım.
üstündeki şifreyi kullanıyorm

  • omonia  (12.11.14 22:46:38) 
pc den modeme gir.192.168.2.1 buradan modem ayarlarını wpa ise wpe yap. wpe ise wpa yap...
olmadı internetten modemi wpa yı wpe yapma gibi kelimelerle arat. videolar ya da resimler yardımcı olur.
sorun
  • inanmazsan inanma  (12.11.14 22:48:55) 
Mevcut kablosuz ağa bir cihazla bağlandıktan sonra tarayıcının adres çubuğuna 192.168.1.1 veya 192.168.2.1 yazarak modem arayüzüne eriştikten sonra marka ve modele göre değişen kullanıcı adı ve şifre aracılığıyla giriş yaptıktan sonra şifreleme türünü basitçe değiştirebilirsin.


  • an engineer  (12.11.14 22:50:34) 
bir de üzerindeki wps ayarlari hazir gelen sifre ve adi degistirin. kimi firmalar tdlink falan registration yapilip ismindeki koddan aletin ilk sifre ve reset bilgilerine ulasilmasina izin veriyor.

otlanacak ya da girip "pis" isleri icin kullanacak birileri olacaksa degistirin fabrika ayarlarinda kullanmayin.
  • wiillii  (12.11.14 23:08:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.