[]

megane vs fluence

merhabalar. babam araba almayı düşünüyormuş emekli albay kendisi. renault'nun da emekli askerlere karşı bir kampanyası gibi birşeyi varmış bugün gitmiş fiyat almış inceledik cidden daha ucuz normal fiyatlarından ama nisanda teslim ediliyormuş araba kötü yanı o.

pek bildiğim bir araba değildir renault ama fransız arabalarına dikkatli yaklaşılması gerektiğini düşünürüm. ancak yanılmıyorsam renault iyi gibi bu aralar. en son formula 1de motorunu kullanan arabalar fena gitmiyorlardı ve mercedes anın dizelinde renault motoru kullanıldı bildiğim kadarıyla. ancak malzeme kalitesi ve sürüş keyfi olarak bir bilgim yok. biraz bilgi verebilir misiniz?

2. olarak babam 2 modele bakmış. biri fluence diğeri megane. fiyat olarak bakıldığında fluence yaklaşık %20 daha pahalı. bu farka değecek fark var mı aralarında? tavsiyeniz nedir?

 
fluence daha geniş yalnız yol tutuşunda problem var diye çok şikayet gelmiş o yüzden bende vazgeçtim.

Bir önce megane kullanmıştım, kartlı dolu modeli güzel bir araç.
Dizel 1.5dci motoru çok başarılı, şu an opelin 1.3 cdti motorunu kullanıyorum arada çok fark var gerçekten.

İkiside piyasada en tutulan araç. Üzmez
  • saksı  (12.11.14 18:37:09) 
Megane +1. Fluence için çok kötü şeyler okudum, Megane için denk gelmedim.


  • gonion  (12.11.14 18:38:49) 
1.5 dci motordan yana asla şüpheniz olmasın.

fluence'dense megane öneririm. daha yola oturuyor. daha bir rahat kullanımı.
  • c1b2k3  (12.11.14 18:41:48) 
Fluence alacağınıza Symbol alın, daha güvenli olursunuz. Fluence'in yol tutuşunda, viraj alışında, aerodinamik yapısında tasarım problemi var. Darbe dayanımı olaraka da düşük hızlarda dayanıklı değil, ölüm makinası.

Megane hakkında model bazında konuşacak net bilgilere sahip değilim. Renault olarak ise genel olarak uzak durulması gerektiğini düşünsem de (kendi mühendislerinin yorumları), megane olabilir.
  • hiko seijuro  (12.11.14 18:42:23) 
fluence'in ön yolcu koltuğunda otururken neden bilmem bacağıma kramp giriyor. arabadan anlamam ama bazı rabalarda bu rahatsızlığı yaşıyorum. bu da onlardan biri.


  • namus ninjası  (12.11.14 18:43:00) 
Megane gerçek Renodur. Fluence ise Renonun Samsung'dan aparttığı bi araba. Bildiğin samsung, hani şu telefoncu olan. Fluence ile megane kıyaslanmaz bile.


  • arnatuile  (12.11.14 18:56:59) 
kesinlikle megane. hatta olabiliyorsa sport tourer.


  • battal gemalmaz  (12.11.14 19:00:19) 
fransız arabası alınmaz. üstüne para verseler renault kullanmam


  • sta  (12.11.14 19:29:06) 
renault iyidir. ucuz ve geniş servis ağı vardır. 1.5dci denilen motor zaten kendini kanıtlamış artık mercedes ve nissan bile kullanıyor. 1.5dci'lı clio, megane, laguna ve latitude kullandım (komşu renault bayii canımız sıkıldıkça değiştiriyoruz arabayı) hepsi de iyiydi.

fluence sakat ama yol tutuşuyla ilgili ciddi sıkıntılar var. şirkette var bir tane kim kullandıysa aman diyor
  • argent dawn  (12.11.14 19:38:34 ~ 19:39:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.