[]

fena durumdaki kediciğimi tedavi etmem lazım (biraz sövdüm idare edin)

ön not: türkiye dışındayım, her öneri değerli tabii ama kendi yapacağım her şey daha önemli ve öncelikli şu an.

şimdi bu kediye bakıyordum ben, talihsizimin 4 yavrusunu bazı pezevengin evlatları aldı dağıttı, ikisi kayboldu, ikisi hastalıktan öldü. şurada duyuru açtım:
www.eksiduyuru.com
ilaç istedim söyleyenleri ilaçlarını aldım. bu duyurudaki bütün ilaçlar ya da muadilleri var elimde.

kedi biraz kaçardı ama artık çok çok zayıf düştü, çağırınca geliyor. temas edebiliyorum, yanii yarası olmayan yerlerine sadece.
besliyorum ama toparlaması en iyi şartlarda bile zaman alır. kemikleri batıyor elime.
gördüğünüz kısıklığın arasında gözleri aslında sağlıklı şimdilik. göz içi iltihap yok.
sürekli kaşıyor yüzünü. derisinde döküntü var. tüylerin altı biraz kabuk tutmuş.
tam burnunun üstünde mesela, yarası çatlamış.alttan kanlı deri görünüyor.

benim bu yukarıdaki ilaçların işe yarayacağı bir hastalığı mı var? uyuz mu? bu aynı hastalığa yakalanan 3. kedi. ilki öldü. ikinci kayıp. bunda umut var mı?

nasıl iyileştireyim ben bunu? mükemmel kedidir. yazın başında bıngıl bıngıldı şu an gidici. bi yardım edin. kafayı yiyorum bu sene en az 15 ölü kedi gördüm burada.

 
Şuraya bi sorsana üye olup www.mihav.com

Bak en başta veterinerimize sorun diye bi yer var, kedi sorunları var onun altında da. Oraya yaz derdini, fotoğraf da koy. Veteriner gerçekten cevap veriyor. Bizim buradan bi şey dememiz çok doğru olmayabilir, hayvan epey kötü gözüküyor çünkü. Yalnış yunluş ilaç kullanırsan daha beter de edebilirsin.
  • buff  (12.11.14 17:12:12) 
korusev.com

telefon numarasini arayip 24 saat istediginizi danisabilirsiniz.

bu da aklinizda olsun.
  • mutevazi  (13.11.14 10:05:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.