[]

Rüyamda gördüğüm kızı bulalım?

Mavi, kısa saçlı, beyaz tenli, üst ön orta iki dişinden sağdaki hafif öne çıkık olan bir kız tanıyanınız var mı? Rüyamda böyle efsane bir kız gördüm ve sanırım aşık oldum. Hemen yanında kısa kumral saçlı ama ayrıntılarını hatırlamadığım, onun yanında da yine mavi kısa saçlı, dişleri düzgün ama o kadar da güzel olmayan başka bir kız daha vardı. Yani hepimize yetecek kadar var, bulabilirseniz hepimiz nasipleniriz. Siz kızları bulun, ben tanışıp ayarlarım hepsini, orası bende.




 
hımmm yok ben görmedim. kumral hatunlara hastayım. bulursun kumralı gasteye sar.


  • yapma volkan  (12.11.14 15:46:17) 
patenli miydi? ramona flowers olmasin? dikkat et yalniz o kiz belali, bulasma. gecmisi biraz dolu.


  • hjarteblod  (12.11.14 15:46:23) 
(bkz: lea seydoux )


  • tepedeki psychedelic adam  (12.11.14 15:55:48) 
Bunların hepsi diş kriterine takılıyor maalesef. En çok Ramona Flowers benziyor benim kıza aslında. Acaba sonradan dişi yamulmuş falan mıdır? Hmm, bir bakayım ben buna.

Benim kız bunlardan biri değilse bile, aralarından birini tavlayabilirsem herkese benden çay.
  • long live rock n roll  (12.11.14 16:22:20) 
stoya gibi geldi bana


  • mirty  (12.11.14 16:54:20) 
stoya yazcaktım bende


  • ibomiu  (12.11.14 17:26:36) 
penelope cruz'Un bir tane filmi vardı böyle. Adını hatırlamıyorum. Adam rüyasında gördüğü kadını arıyordu film boyunca. En sonunda rüyasında gördüğü kadının canını almaya gelen azrail olduğu ortaya çıkıyordu. Bence hiç bulaşma kardeşim :)


  • lesley mateas  (12.11.14 18:23:50 ~ 18:30:35) 
hayatımızda hiç görmediğimiz insanları rüyamızda görmüyoruz deyolağ... illa ki bir saniyeliğine de olsa bi yerlerde görmüşsündür deyolağ... ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer öyleyse o kız şu an kim bilir nerelerde neler yapıyor... müjdemi isterim ;) kasıp hatırlayabilirsen senindir o...


  • ashortman  (12.11.14 23:35:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.