[]

Akşam ne yapsak?

Uzuuun zamandır bebekten dolayı hanımla dışarı çıkamamıştık. Bu akşam birlikte bişeyler yapalım diyoruz ama karar veremedim. Vizyondaki filmlere baktım, adam gibi bişey yok. Hep Türk filmi. Başka ne yapılabilir? Tiyatro vs ne tavsiye edersiniz?

Yer : Anadolu yakası (pendik, kartal, tuzla civarı)


 
başbaşa bi yemek yiyin rakı için. misss


  • erty_ksk  (12.11.14 13:37:28) 
vizyondaki filmler arasında iyi bir film var aslında. onu izleyin,

(bkz: interstellar)
  • tendra van case  (12.11.14 13:38:00 ~ 13:38:21) 
interstellar a gidin?
unutursam fısılda da güzelmiş diyolla.

tiyatro konusunu bu aralar malesef pek takip edemiyorum.
  • safepassage  (12.11.14 13:39:04) 
@erty_ksk yemek zaten yiyeceğiz, sonrası için bi aktivite istiyoruz. alkol kullanmıyoruz :)

@tendra ve @safepassage abi o filmi gördüm ama 2 saat 49 dk yazıyo, çok uzun değil mi yaw :)

teşekkürler btw
  • animalman  (12.11.14 13:42:41) 
SAkıp Sabancı Müzesinde Miro sergisi var. Çarşambaları ücretsiz ve saat 20:00 de kapanıyor müze.

Sergiyi gezip sonra müzenin kafesinde ya da boğazda başka bir yerde güzel bir yemek yiyebilirsiniz.
  • mea maxima culpa  (12.11.14 13:49:20) 
@animalman nasıl geçtiğini anlamıyormuşsun. Ben de en kısa zamanda gidicem.


  • safepassage  (12.11.14 14:06:37) 
gözdağı sosyal tesisi. ortadağ sosyal tesisi. biz ailecek buralardayız efenim. tavsiye ederim.


  • emirkulu  (12.11.14 14:19:01) 
Moda sahnesinin oyun atölyesinin falan oyunlarına gidin bugün varsa. Ya da şehir tiyatrolarına. Mybilet.com 'dan bakabilirsiniz


  • mutlusismankedi2015  (12.11.14 14:25:51) 
Hanımefendinin tercihini bilmem gerçi ama fikir vereceğim. Bebeğe bakacak birini bulsanız (anneanneye ya da babaanneye bıraksanız örneğin, içinin rahat edeceği birine yani), güzel bir yemek hazırlasanız ya da sipariş etseniz, en sevdiği mezeler ve içkiler ile diyecektim ama tercih etmiyormuşsunuz, o yüzden içecek ve çerez/abur-cubur ile bildiğiniz masa kursanız tam tv nin karşısına. Işığı, perdeyi falan full kapatıp, hoşuna gidebilecek bir kaç film indirip beğendiğini tv aracılığı ile izleseniz, güzel güzel sıcacık evinizde sarılıp film keyfi yapsanız daha çok hoşuna gider sanki? Hem dinlenmiş olur göğsünüzde, yorgundur bebek yüzünden. Bir de hoşuna gidecek küçük bir hediye sıkıştırın araya paranız artarsa, sıkı sıkı da sarılın. Daha güzel bir plan sanki.


  • stormborn  (12.11.14 14:42:29) 
@stormborn hocam çok güzel söylediğin şeyler de kadıncağız evden dışarı haftalardır çıkmadığı için bi hava almak istiyor. tavsiyeni de inşallah başka bir müsait günde mutlaka hayata geçireceğim. teşekkürler.


  • animalman  (12.11.14 15:06:52 ~ 15:07:14) 
interstellar iyi de, ben bu şartlar altında sinemaya gitmeyi tercih etmezdim. istiklalde, bağdat caddesinde falan boş boş yürüyün mesela.


  • manuel mandalina  (12.11.14 15:24:07) 
yetişebilirseniz 20.30'da moda sahnesi'nde roberto zucco var. tavsiye ederim.


  • kral lear  (12.11.14 18:00:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.