[]

ton balığı yağı

ton balığının süzülen yağını kızartma yağları gibi biriktirmek gerekiyor mu? kanalizasyona dökülünce kızartma yağları gibi çevreye zarar veriyor mu?




 
hacı o kızarmamış olduğu için sorun değil sanırım. bildiiğin bidon ayçiçek yağı gibi bir şey. tamamen tahminim gerçi.


  • from potomac to kuban  (12.11.14 09:33:52) 
Gerekmiyor. Sadece biriktirirsen daha iyi olur ufak ufacik fark edilmesi imkansiz bir fark yaratirsin herkes senin gibi yapsa o zaman az biraz bi fark olabilir. O yaglar da aycicek yagi yani ikisi de ayni yag dolayisiyla ikisi de ayni oranda zararli evet


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (12.11.14 09:34:57) 
dardanelin içindeki ayçiçek yağı. lavoboya süzmek yerine biriktirdiğiniz atık yağlarınızın içine ekleyip onlarla birlikte atarsanız daha iyi olur tabi.


  • battal gemalmaz  (12.11.14 09:39:36) 
Kızartma yağlarıyla mantığı aynı. Katı atıklarla bertarafı icap eder. Bertaraf dedim bak, biliyorum yani bu işleri.


  • namus ninjası  (12.11.14 09:44:52) 
kızartma yağlarını vs dökmüyorum kavanozda biriktirip belediyeye veriyorum.

yani koca kavanozda biriktirince arıyosunuz gelip alıyolar.
  • neferkitty  (12.11.14 09:49:31) 
ben ton balığı yağlarına biraz ekmek koyup kedilere veriyordum. afiyetle yiyorlardı.


  • sen olmayan cocuk benim  (12.11.14 10:03:38) 
Ben o yağı makarna sosu yaparken kullanıyorum ton balığını makarnayla yiyeceksem


  • steward  (12.11.14 11:59:13) 
sen olmayan cocuk benim +1
kedi köpek hepsi yiyor açlıktan.

  • yue  (12.11.14 12:13:33) 
kediler motoru bozuyor. ekmekle karışsa az daha iyi olur belki ama çok yerseler sindiremiyorlar. götleri biryantinli dolaşıyorlar birkaç gün.


  • namus ninjası  (12.11.14 12:26:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.