[]

Çok ilginç değil mi ?

Ya benim saçmada olsa bir düşüncem vardı. Mesela öyle şeyler olsa memurlar hizmetliler işine ferrari ile gitse en lüks takım elbiseleri giyse en lüks cep telefonlarını kullansa lüks semtlerde oturup iş çıkışı lüks mekanlarda yemekler yese ama buna karşın patronlar müdürler şahinlere kartallara binse. kalitesiz kırış kırış gömleklerle işe gelseler. işten çıkıp eve gidip uyusalar hiç bir sosyal faaliyete katılamasalar. Acaba ne olurdu ?

Bu şundan aklıma geldi
eksisozluk.com

diyor ki herkes en güzel telefonları kullanıyor, Kolayca alıyor. Şimdi bu adam sanki biraz kıskanmış gibi. Ne kadar zengin olursa olsun örneğin alalbileceği en iyi telefon iphone 6 mesela en iyi ihtimalle altın kaplama kılıfta kullanır. Ama sonuçta c.başkanınla sokaktaki herhangi bir adamın aynı marka model bir telefonu kullanması yüksek makamdaki kişiyi olumsuz mu etkiler ?

 
kıskandığından değil elbette.

bahsettiği durum için, herkes borca girerek alıyor o telefonları. ya taksitle ya tarifeye ek vs. bu borçlanmalar ilerde patlayacağı için adam panik. tabi sadece telefon üzerindne konuşmak anlamsız olur. genel olarak zaten patlamak üzere olan ekonomiye daha da yük vs vs.

ilk paragrafta yazdıkların için "iktisada giriş I" okuyup araştırrısan belki biraz anlaşılabilir hale getirebilirsin olayı.
  • mahone  (11.11.14 22:32:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.