[]

teknik direktörlük hayal mi? çok mu absürt bu saatten sonra?

20 yaşındayım. kendimi bildim bileli "top kafalı" dedikleri türden bir adamım ama sıradan futbol izleyicisine kıyasla biraz daha elit bir beyefendiyim jhsfjs. rekabeti çok seviyorum. sporla iç içe büyüdüm.

okulum uzadıkça uzuyor. mezun olmayı istiyorum ve olmak için uğraşacağım tabii ama daha 4 sene var önümde. okulu daha fazla boşlamadan, bir yandan da tff'nin antrenörlük kursuna falan gidip ben lisans alsam, bi' şeyler yapabilir miyim?

zaten mourinho olmak beklentisiyle girmiyorum. ama şansım yaver giderse mou da olmak isterim tabii. şöyle söyliyim spor toto 2. ligde atıyorum nazillispor'un teknik direktörü olsam var ya benden mutlu adam olmaz dünyada.

bu imkansız mı bu saatten sonra? advanced ingilizcem, 4 sene sonra aynı seviyede olacağını umduğum şimdilik başlangıç seviyesinde italyancam var, ne işime yarar bilmiyorum ama olsun yaziyim dedim.

nasıl oluyo yürüyo bu işler, futbolculuktan girmediğimiz sürece şansımız ne kadar? football manager'daki gibi patch bekleme derdi de yok hem ne güzel her şey gerçek.

 
kesinlikle gec degil hatta mükemmel bir yas. isin detaylarini arastir ve hemen git kursa yazil. basarilar dilerim.


  • ivettivett  (11.11.14 18:23:15) 
Kurs şart . Cevreyle birlikte uzun bir sure baska hocalarim antremanlarina katilirsin. Yas itibari ile genc takimlara gitmen daha ii. Buyukler takmayabilir.

Yabanci dile onem ver.
  • monreve  (11.11.14 18:26:31) 
@donut başgan, ya e-spor çok güzel bir hobiydi. sağolsun çok güzel vakit geçirtti bana ama profesyonel olarak ilgilenmek istediğim bir alan değil artık. benim zaten dota'ya ilgim var, e-sporun geri kalanıyla pek işim yok... e dota da lag yüzünden 2 aydır oynayamadığım bi oyun sonuçta. çok soğudum. futbol, basketbol bunlar lagdan lugdan bağımsız olarak sürekli var olan ve ilgi duyulan sporlar. ben takımları çekip soyunma odasında nutuk atmak istiyorum. e-spor alemi gereksiz risk. sıkılırım bi noktadan sonra. futbol öyle değil ama. versinler elime bi takım 500 sene çalıştırırım hiç ne oluyo ne bitiyo da demem.

istanbul'u da sevmiyorum nasılsa. giderim valla adana'ya, manisa'ya. italya'da 4. lig takımına bile razıyım. oh kafam rahat. mesleğin ne? teknik direktörlük. bundan güzel iş mi var benim için? sabah akşam antrenman yap, rakip maçı izle, of of of. ne güzel be.
  • pescador  (11.11.14 18:33:43 ~ 18:34:53) 
(git: 709937)

şöyle ilginç bir duyuru vardı zamanında. adam bir takımın başına geçmiş, duyurudan taktik istiyordu. bir sor istersen..
  • calzoncillos  (11.11.14 18:43:55 ~ 18:44:08) 
@calzoncillos, haha bunu hatırlıyorum ya. o zaman sormaya üşenmiştim. uçmuş sanırım, mesaj atılmıyor maalesef :D

@advocat, haklısın ama alt liglerde öyle değildir diye tahmin ediyorum. çemişgezek'in başındayken 3 maç kaybettim diye kovacaklarını sanmıyorum. oldu da kovdular, bi alt lige giderim yine giderim sanırım. evet stresli ve yorucu bir iş. bunun çok iyi farkındayım. çocukluğumdan beri sürekli düşündüğüm bir şey. yani geride olan takımın teknik direktörünün yüzünü bile detaylı inceliyorum tv'de gördüğüm zaman. sağlam psikoloji lazım.

ben teknik direktörlüğün her türlü pisliğine katlanmaya razıyım. sevdiğim işte çok başarılı olabilirim. ama sevmiyorsam, ortalama bir işte bile rezil performans gösteririm. o tipte bi adamım ben. hani kimisi "endüstri mühendisliği yazdım, tutmadı, su ürünleri okuyorum" der. adam istediği yer gelmemişse bile kazandığı yerde devam eder yani, belli bi standardın üstünde kalmayı başarır.

ben öyle değilim. teknik direktör yap mourinho olurum ama endüstri mühendisliği istiyosam su ürünleri okuyamam. bitiremem. aşkla, şevkle bağlı olmadığım işte benden kötüsü yoktur.

o yüzden diyorum ki beni teknik direktör yapsınlar, 3 maç üst üste kaybedersem yine kovsunlar. ama ben 3 maç üst üste kaybetmem. barça, arsenal, çelsi gelsin yine kaybetmem. o kadar diyom.
  • pescador  (11.11.14 18:44:23 ~ 18:45:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.