[]

ersun yanal ne yapmış?

eskiden hakan şükür'le ilgili bir konu yüzünden, çevremde bir şahıs sevmezdi bu adamı. çocuktum o zaman bilmiyorum hiç konu nedir ne değildir.

şimdi de güya zamanında şike yapmış diye ortalığı alevlendiriyorlar. nedim şişko mevzuunu falan biliyorum programı izledim ama genel olarak ersun yanal'ı sevmeyenler neden sevmiyor? ne yapmış yani adam, onu merak ediyorum. çünkü teknik direktör olarak çok beğeniyorum kendisini. bi' de adam tam benim yaşamak istediğim hayatı yaşıyo lan. hem genç, hem teknik direktör falan ne bileyim. karşılıklı oturup muhabbet etmekten keyif alacağım biri gibi.

ama millet nefret ediyo resmen. bi yanlışı olmuşsa bilelim ona göre.

 
Uğraştığı işlerden ötürü olabilir mi? Onun gibilerin son durağı aynı oluyor.


  • cetoxim  (11.11.14 16:04:23) 
abi neyle uğraşmış işte onu soruyorum? karıya mı gitmiş napmış?


  • pescador  (11.11.14 16:05:12) 
bayan arkadasları varmıs


  • partizan  (11.11.14 16:10:10) 
hakan şükür milli takımın omuzunda hep bir külfetti. takımı 10 kişi oynatırdı. kore'de milli takım 3. olduğunda hakan şükür oynatılıyor diye şenol güneş'e küfürler edilirdi kahvelerde. milli takım içerisinde camiye giden gitmeyen hizipçiliği de yapardı bok gibi oynuyor olmasının yanı sıra.

şenol güneş döneminden sonra da hakan hizipçiliğe devam edip, takımın şekillinişine müdahil olmaya devam etti. adam takımdaysa kadroda olması gerekiyor gibi bi hava vardı. yoksa çıkıp, tatava yapıyordu. ersun yanal da bunu kesti takımdan. hakan şükür çıkıp gazetelere demeçler verdi. allem etti kalem etti, ersun yanal'ın ayrılmasını sağladı.

ersun yanal da şu an en koyu aziz'cinin bile gönlünde yatan, ukte kalan adam. aziz çamurun içine çekmeye çalıştı. adam hiç oralı bile olmadı. ses kayıdı falan yayınlayacak kadar alçaldılar. takıma zico'nun avrupoa dönemi hariç son yıllarda oynadığı tek düzgün futbolu oynattı. şimdi fenerbahçelileri soğutabilmek için kirletmeye çalışıyorlar.

yoksa son 10 yılda büyük takımlara gidip adından söz ettirmiş herkes mutlaka ersun yanal'la çalışıp parlamış. şenol güneş'in yardıran trabzon kadrosunu bile öncesinde toparlayıp hizaya getiren ersun yanal.

sözün özü hakan şükür, emre, volkan, aziz gibi goygoyculara yaranmadığı için iki de bir sürülüyor, diğer tüm makul insanlar gibi.
  • baal  (11.11.14 16:13:51 ~ 16:16:56) 
aziz'in dediğine inanılır mı bilmiyorum ama karıyı kızı çok seviyormuş tam keyif adamıymış işini aksatıyormuş bu yüzden. aslında geçen sene takım futbolcuların üstün çabasıyla şampiyon olmuş, ersun pek de bir şey yapmamış.

adam öyle ya da böyle fb yönetimiyle ters düştü. karalanması normal.
  • sir gawain  (11.11.14 16:16:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.