[]

kizmakta hakli degil miyim?

mina koyim bi yurtdisina cikcaz kirk tane kontrol. 2 guvenlik, 1 pasaport kontrolunden sonra kapida da kontrol cikti. elin avrupalisi durdurulmadan gecerken bana kirk tane soru sordular. once kizdim, sacma sapan mazaretlerle kendilerini savununca dayanamayip , batiya kopeklik mi yapiyorsunuz dedim. sinir oldum amk. boyle boyle zorla ucak korsani yapiyolar adami




 
yok haci pasaport kontrolunden sonra ahl'de


  • mayeskuel  (11.11.14 15:03:32) 
bi havalimanına girerken xray var. sonra pasaport kontrolü. kontrolden sonra bir xray daha var.

varşova için biletimi kiev aktarmalı aldım bu eylül ayı daha. dediğim gibi 2 xray bi pasaport(pasaportta çok rahattı polis kızlara çok kaptırma falan dedi düşün:)) kieve indik. her taraf ASKER. bildiğin her tarafta kamuflajlı asker var. pasaport kontrolünü onlar yapıyor. herkesi ince ince arıyorlar. istediklerini sıranın en başına atıyorlar,ayrı köşeye çekip bir daha bakıyorlar.

o zaman hafiften bir tırsmıştım. masum olan masumluğu ile kalıyor genelde. talihsiz bir olay yaşama şansınız oldukça düşük.

varşovaya girişimde rahat oldu. 15 dk sıra bekledim(benim bavul en son geldi tabi murphy sağolsun) bir iki soru sordum adamlara 2 baktı vurdu mührü yani.
  • gliderpilot  (11.11.14 15:04:50 ~ 15:05:41) 
işte bunlar hep geri kalmışlığın sonucu.

sen düzgün bir insan olabilirsin ama maalesef geçmiş tecrübelerinden dilleri yanmış adamların(yurt dışındaki kontroller için konuşuyorsak). elbette genellemeye hakları yok, fakat başka bir çözüm de göremiyorum şahsen. adam olup fasılları halleder ve ab'ye girersek bu çile biter. gel gör ki o noktada da yine iyi bi performans çıkardığımız söylenemez.

yurt içindeki uygulamalar da yine ab mevzuatlarıyla toparlanabilir, fakat yine ilk paragrafın sonundaki sebeple olmuyor.

kıps.
  • megafon  (11.11.14 15:12:14) 
%90'ı terörist, pardon müslüman olan bir ülkeye uygulanması gayet doğaldır.
o uçaktan inen, müslüman ülkeli birinin cihat için 200 kişiyi bombalamayacağını bilmek mümkün değil.

  • kamera motor  (11.11.14 15:21:54) 
isviçre'de bana sormuşlardı bi de aralarında bişiler söyleyip gülmüşlerdi sinir olmuştum.
yeşil pasaportlu türklere bir şey sormamışlardı.
ayrımcılık aramızda bile var.
  • neferkitty  (11.11.14 15:23:52) 
Alisveris merkezine guvenlik taramasindan gecip girdigin ulkede ne bekliyorsun ki?


  • fortisvita  (11.11.14 15:27:32) 
haklısın ama yabacak bişey yok. 3. dünya ülke vatandaşları için durum beyleyken beyle.


  • battal gemalmaz  (11.11.14 15:34:28) 
4 kere yurtdışına çıktım ( finlandiya, tayland, ispanya, almanya) hiç birinde benzer bir muameleye rastlamadım. AB üyesi olmayanların girdiği sıradan başkasına gi
rmek dışında anormal bir davranış yada olay görmedim.

  • delicevat  (11.11.14 15:45:09 ~ 15:46:05) 
kizmakta haklisin ve verilen cevaplardan anladigim bircok kisi yanlis anlamis heralde. AHL demissin, AHL de yapilan muamele türkiyenin kendi vatandasina yaptigi muamele, baska ülkelerin bu durumda bi sorumlulugu yok. Bunun nedeni de Türkiyenin güvenli bir ülke olmamasi. AHL nin bircok suclu ve uyusturucu kacakcisinin avrupaya gecis kapisi olmasi. Birde havalimaninda calisan sistemin pek güvenilir olmamasi. AHL kalabalik ve düzensiz havalimani, kapi numaralari cok degisiyor ve son anda degisikliklikler oluyor, insanlari yanlis kapilara yönlendiriyorlar ve rötarlar karisiklik yaratiyor. o nedenle elli yerde bilet soruyorlar ve kontrol ediyorlar yanlis ucagami biniyorsun diye. buna ragmen yanlis ucaga yönlendirilen ve binen yolcular oluyor. X-Ray olayina gelince de en güzel cevabi @fortisvita vermis, alisveris merkezine girerken bile X-ray den geciyoruz, havalimanindan ne beklenir. Ülke yol gecen hani olmus.


  • emrahday  (11.11.14 16:15:19 ~ 16:16:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.