[]

Şişli / Halide Edip Adıvar Mah.

Merhabayın,

Arkadaşlar ailem bu mahalleden ev almayı düşünüyor, kendileri yasayacaklar. Sizce buradan ev alinir mi? Konumu, muhitin özellikleri falan bilenler varsa aktarabilirlerse cok sevinirim. Her türlü bilgi kırıntısı iş görür.

Teşekkürler.

 
Benim çok sevdiğim yerler değildi orada yaşarken. Çingenelere yakın. Şehrin merkezine de . Gece geç saatlerde eğer metrobüse yakın değilse ev çok sessizleşiyor sokaklar.1-2 tane ana caddesi var.

Aldıysanız hayırlı olsun ama iyice araştırmadan almayın.
Benim eve hırsız girdikten sonra öğrendik ki senede bir belli evler temizlikten geçiyormuş. Evin geçmişini de sorun komşulara.
  • EXXE01  (11.11.14 15:34:29) 
her yere yakın olması ve güvenlik/sakinlik açısından şişli merkez mahallesi'nde perihan sokak, hanımefendi sokak gibi yerlere bakabilirler.


  • doktor bey  (11.11.14 15:42:41) 
Ailenin yapısını bilmiyorum; belki oraya uyabilecek bir ailedir, belki değildirler.

Genelde kilim desenli apartmanların olduğu bir bölge, beklentinin de o yönde olması gerekiyor. Apartmanların sahibinin çoğu birtakım hacı dayılar ve onlar da ya apartmanın içinde ya da yanıbaşlarındaki diğer apartmanlarda oluyorlar. Gerçi anlayışsız diyemem; birlikte yaşıyordu arkadaşım erkek arkadaşıyla, hacı dayı onlara karışmıyordu. EXXE01'in dediği gibi hırsızı fazla, arkadaşların laptop'ları ve telefonları çalındı uyurken. Ucuz olduğu için birçok öğrencisi de olan bir muhit. Hırsızlar da "Öğrencilerin nasıl olsa laptop'ları vardır" diye düşünüyorlar. Onun dışında, arkadaşım hep "İstanbul gibi değil burası, Anadolu gibi" diyordu. Dolayısıyla aileniz İstanbul istiyor da olabilir, Anadolu istiyor da olabilir. Yakınlarda birçok tekstil atölyesi var, hem mahallenin içinde hem Bomonti'ye doğru. Dolayısıyla gündüz nüfusu olabiliyor ama gece nüfusu olmuyor.
  • aychovsky  (11.11.14 15:46:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.