[]

icloud şifrem

merhaba arkadaşlar

biraz içinden çıkılmaz bir sorum var belki daha önce başına gelen vardır bana yardım edebilirsiniz

ıphone telefonumda daha onceden ıcloud hesabımı girmiştim fakat şimdi şifresini hatırlamıyorum.mail adresi daha önce çalıştığım şirketin mail adresi olduğu için o adrese şirfe sıfırlama maili gönderemiyorum.kurtarma sorularının cevaplarını biliyorum cevapları yazıyorum fakat ondada hata veriyor.
ben bu durumda ne yapabilirim? cihazı sıfırladım ama açamıyorum şimdi?
mail adresini kullanmıyorum,cevapları kabul etmiyor? nasıl sıfırlayabilirim??

 
daha önce çalıştığın şirketin IT departmanından bi tanıdığın falan yok mu el altından ulaşabilecek ?


  • delineron  (11.11.14 13:14:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.