[]

kendinizle alakalı kehanetleriniz

var mı?

yani hedefleriniz? net planlarınız?

ve bunlar neler?

şu an nerdesiniz? kehanet gerçek olursa nerde olacaksınız?

 
var. ama çok iyi değil.

çok başarılı ve varlıklı bir ailenin başarısız bir çocuguyum. ailemde herkes hukukçuyken ben 2 sene hukuk okuyup bıraktım, işletmeci oldum, muhtemelen mezun olunca sıradan bir adam olup cıkıcam özel sektörde. baya sıkıcı bir insan oldugumu düşünüyorum. eğer kafayı sıyırıp kafama sıkmazsam ortalama sikko bir hayat sürüp ölürüm herhalde.
  • fransızkalanadam  (11.11.14 10:58:47) 
karar veremiyorum. su an avustralyadayim, yeni geldim. su anki vizemden aynisi yeni zelandada var. seneye yeni zelandaya gidebilirim. benzer bir vize de kanada da varmis ama kanadadan emin degilim hatta biraz sonra soracagim bunu burada. yani 1 sene avustralya 1 sene yeni zelanda sonra 1 sene kanada yapabilirim. avustralyadan ayrilmadan once veya yeni zelandada iken avustralya kalici oturuma basvurabilirim. su anki sartlari sagliyor gibiyim ama emin degilim. eger sagliyamiyorsam yeni zelandada 1 sene takildiktan sonra avustralyaya gidip 2 senelik bi universite okudukten sonra kesin saglayabiliyorum o zaman basvururum. sureci beklerken de turkiyede takilirim belki bu sefer.
biraz karisik yani benim durumlar. he bunlarin hicbiri olmazsa turkiyeye donup memurluga kaldigim yerden devam ederim.

  • baldur2  (11.11.14 11:13:38 ~ 11:13:51) 
var.
anne olcam..
hemde çok çok çoook iyi bi anne olcam.
  • heee  (11.11.14 11:20:51) 
10 yıl sonra yaşıyor olursam emekli olacağım. başka bir planım yok.


  • derz dolgusu  (11.11.14 11:24:33) 
Şu an İstanbul'dayım. Planlarım değişmezse Amerika'da hukuk okuyup Los Angeles'a taşınacağım.


  • i was made for you  (11.11.14 11:28:07) 
en iyi ihtimalle 50 lerimde ölürüm diyorum bakalım 60 ımı görebilecem mi?


  • basond  (11.11.14 11:35:56) 
çalışarak mı olur yoksa zengin bir koca bulup evlenir miyim bilmiyorum ama 5 sene içinde kesinlikle zengin olucam. lüks bir evim, araban, yazlığım falan olacak (zengin algım bu benim). ama hiç çocuğum olmayacak. hatta bir zaman gelecek isteyeceğim ama yine de olmayacak. büyük olasılıkla kendimden yaşlı biriyle evlenicem.


  • sheridans  (11.11.14 11:57:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.