[]

4 yıl önce almam gereken ehliyeti almak

4 sene önce ehliyet sınavına girip kazandım. sınavdan sonra yurtdışına çıktım. gittim geldim falan derken bu zamana kadar ehliyeti emniyetten gidip almadım. şimdi ehliyetler değişecek falan diyorlar. babam beynimi yiyor emniyete git sor diye. şimdi gitsem ehliyetimi alabilir miyim? yoksa hakkım kayboldu mu? tekrar mı sınava girmem lazım?




 
sağlık raporunu yenileyip alabiliyorsun


  • calzoncillos  (11.11.14 10:30:17) 
sicil kaydı var bi de dosyada. onu da yenileyeyim mi? bi de gidince 'nerdeydin bu zaman kadar' falan demezler de mi? asabım bozulur çünkü benim :/


  • sheridans  (11.11.14 10:39:57) 
açıklama yapmak zorunda değilsin, yurtdışında okudum de geç.


  • whoosie  (11.11.14 10:54:31) 
demezler.
sağlık raporuna ek olarak sicil kaydını da yenilemen gerek. e-devlet'ten alabiliyorsun.

  • battal gemalmaz  (11.11.14 10:58:48) 
dosyadaki evrakların hepsini yenileyip gidip alabilirsin. ben de geç almıştım.


  • derz dolgusu  (11.11.14 11:04:20) 
iki sene sınırı var diye biliyorum ben sınav kazanıp almamanın. muhtemelen tüm sürece baştan başlaman gerekecek.


  • tescillimarka  (11.11.14 11:05:12) 
@tescillimarka haydaaaa :(


  • sheridans  (11.11.14 11:43:38) 
ben de ehliyetimi çıktıktan sonra 4 yıl sonra almıştım. hiçbir şey diyemezler. gittiğin ehliyet kursuna başvur yeniden. dosyaların kuvvetle muhtemel ordadır. onlar o dosyayı trafiğe gönderiyor. trafikten de gidip, ücretini verip ehliyetini alıyorsun. yeni çekilmiş bir fotoğrafını da yanında götür. sıkıntı çıkmayacaktır. yalnız birkaç gün bekleyebilrsin tabi.


  • mermize  (11.11.14 11:46:40) 
hayır sınır yok, 2013 aralık'ta aldım ben. dediğim gibi hak kazandıktan 4 yıl sonra gidip aldım üstelik. sadece arşivlere bakıyorlar, orada biraz vakit kaybedersin o kadar.


  • mermize  (11.11.14 11:47:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.