[]

Ben Bu Kıza Aşık Oldum?

Selamlar.

www.youtube.com

Ya uyuyakalmak için video arıyordum buna denk geldim, aşık oldum kıza :(

Biz erkekler olarak hiç böyle şefkat görmüyoruz lan. Hep böyle bir cinsiyet kalıbı var ya, erkeksen güçlü olmak zorundasın, kız arkadaşın üzülünce onu sen teselli etmelisin, ama sen asla zayıf görünmemelisin falan, sen iltifat etmelisin ona hep. Aslında bizim de belki böyle şeylere ihtiyacımız vardır, di mi? Belki bazen biz de öyle gözlerimizi kapatıp yatmak ve saçımız okşanırken ne kadar çok sevildiğimizi dinlemek istiyoruzdur? Cinsiyetlerimizden dolayı girmemiz gereken kalıplar çok boktan değil mi sizce de?

 
Kalıplara uymak zorunda değilsin, içinden geldiği gibi davran. Sen ağlayamazsın, yok güçlü olacaksın falan toplumun baskısı. Sevgilin sana ağlama güçlü diye aldık ağlak çıktı demez. Bak türk kızları koreli erkeklere bayılıyor. Neden? Çünkü duygularını gösteriyorlar. Maço isteyeni de var tabi, zevkler tartışılmaz.

Bir de o kız yan masanızda otursa obez deyip yüzüne bakmazsiniz.
  • Lim5  (11.11.14 00:32:08) 
@lim5 al bak sen de beni kalıba soktun mesela şimdi. nerden biliyorsun bakmayacağımı? bunlar hep bir erkek hakkında oluşturduğun önyargılardan dolayı kurduğun cümleler. Bu kızı fiziksel olarak itici bulmuyorum.

ayrıca kalıplara kendimizi kendimiz sokmuyoruz. @ok by'ın dediği gibi seçimlerle de ilgisi yok. etrafımda bizi kalıplara girmeyi reddettiğimiz halde kabul edecek kimse olmadığı için yalnızız sonuçta, çevremdize "erkek dediğin de biraz şey olcak cnm..." kafasında olmayan kız vardı da biz mi seçmedik :(
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (11.11.14 00:37:09 ~ 10:22:53) 
fikir iyi de yatarken sütyen takmış olması inandırıcılığı yok etmiş. yani hem kurgu hem de kötü bir kurgu üzgünüm.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (11.11.14 00:37:56) 
Seni kişisel olarak sokmadim, genel olarak duyuruda yapılan bir anket vardı. Şişman kızla arkadaş bile olmam demişti büyük çoğunluk. Ondan hareketle söylüyorum. Senin cevabını hatırlamıyorum.

Erkek dediğin biraz şey olacak canım kafasında olmayan çevremden 10 kız sayarım. Anaclik default geliyor cogumuzda. İyi bak, kesin oralarda da vardır.


Edit: Senin cevabın www.eksiduyuru.com

Şişman kızlar fiziksel olarak hiçbi şekilde çekici gelmiyor.

Karakter tabii ki önemli, hatta dış görünüşten daha önemli ama fiziksel çekimin de olması lazım mutlaka. Hiç sanmıyorum o yüzden.
  • Lim5  (11.11.14 00:41:59 ~ 00:45:49) 
Şefkat görmeyi istersen görürsün abi, kadınlar "hep bizi sevin okşayın biz muhtacız size gerek yok" diyen varlıklar değiller ki. Tam tersine annelik içgüdüleri falan var, sen kötü hissediyorken derdini söyleyip(en azından moralim çok bozuk desen bile kafi)dizine yatsan veya bana sarıl desen o an sarılmayacak kadın yok gibidir, hele ki seni seviyorsa. He varsa da ben o kadar odun biriyle birlikte olmamışım demek ki. Ağlamışlığım da çok olmuştur ama bu seni onların gözünde güçsüz yapmaz, erkekliğinden olmazsın. Aksine duygularını açtığın için mutlu olurlar.

Tabi sadece üzüntülü olduğunda değil normalde de yapmalı kadın ki beni birlikte olduğum kadınlar yaptı. Hep erkekten bekliyorsa aşık değildir, sadece kendi götünü kaldırıyordur bence.
  • r_u_h  (11.11.14 00:54:53 ~ 00:55:57) 
abi videoyu izlemedim de haklısın serzenişinde. bir kadın olarak oldukça hak veriyorum. ve bu algıyı oluşturan kadınlara çok kizginim.


  • kendi kendine yasayan yavrucak  (11.11.14 02:26:19) 
ruh +1 ayrıca.


  • kendi kendine yasayan yavrucak  (11.11.14 02:27:30) 
memintolar güzel olunca daha etkili oluyor sanırım, hemen aşık olmuşsun:)


  • yalnux  (11.11.14 05:07:37) 
ok by ve r_u_h'a katılıyorum.

bu cevap hoşuna gitmiyor ama: o kalıplara kendin giriyorsun futbolcu. şefkatten kaçıyorsunuz aksine. dışarıdan böyle görünüyor yani. oysa bilmiyor muyuz, herkesin ihtiyacı var elbette.
  • icemint  (11.11.14 08:39:05) 
yahu esas erkeğin şefkate ihtiyacı var ben hep diyorum :D

bak şurda en az 80 kiloluk adama elleri üşümüş diye bebek muamelesi yapan kadına:

www.youtube.com
  • neferkitty  (11.11.14 08:44:12) 
erkeklerin ne kadar naif varlıklar olduğunu sevilmiş/aşık olunmuş/hoşlanılmış her kadın bilir. bu dediklerinin aksine kızlara yürümek için çocukken aldığı yaraları anlatan erkekler biliyorum. ayrıca ana kuzusu erkeklerin en çok otlandığı diyardayız. özetle öyle dediğin bir kalıp yok. ı-ıh bu duyuru olmamış.

ayrıca, duyuru badakları arasında bir meriç sensin bagdf. pescador fransız delikanlı gibi loserlıklarını taşıyorlar duygu sömürüsü yapmıyorlar, sense böyle edebiyat ne bilim ajitasyon mudur nedir ondan yapıyorsun. sevmiyorum seni.
  • emirkulu  (11.11.14 08:56:01) 
bu günler hemen gelmez. umutsuzum. droid teknolojisinin gelişmesini bekliyorum. böyle blade runner gibi. o günler gelene kadar da:
ohn1.slausworks.netdna-cdn.com

  • namus ninjası  (11.11.14 09:09:20) 
@emirkulu badak olduğumu nerden çıkardın şimdi :) yalnızım dedim diye kadınlarla konuşamayan biri olduğumu, ve zaten yalnızlığın ve mutsuzluğun tek sebebinin kadınlardan ilgi görmemek olabileceğini düşünmen içi boş bir feminizm egosunun ürünü. İnsan çevresinde kadınlar varken de yalnız hissedebiliyor kendini, sizin o büyülü parmaklarınız dokunuşuyla her şeyi düzeltmiyor yani. Beni sevmiyorsan sevme de, söylediklerimden "duygu sömürüsü" manası çıkarman kendi ukalalığını gösteriyor sadece. Senin acımana ihtiyacım yok benim, fikirlerimi paylaşıyorum ben sadece.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (11.11.14 09:16:41 ~ 10:24:03) 
hala aynı şeyi yapıyosun büyülü parmak falan. sevmiyorum işte meriç seni.


  • emirkulu  (11.11.14 09:29:37) 
Ahah yazdığım şeyi anlamamış ki. Ok cnm sevme sen beni, eksik olsun.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (11.11.14 09:32:58) 
Ha bak, Cameron House'a neden yazıyordu? Yaralı olduğu için. Cameron ilk sevgilisiyle neden evlenmişti? Kanser olduğu için. House ne demişti? Sen hep iyilestirecek insanlar arıyorsun. Özeti bu. Herkesin içinde biraz Cameron'lık var.


  • Lim5  (11.11.14 12:13:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.