[]

Murat Dalkılıç'in Klipte Taktığı Gözlüğü Bulana

Şu klipteki gözlük modelini bulana teşekkürlerimi sunacağım.

imgur.com
imgur.com
imgur.com
imgur.com
imgur.com
imgur.com

www.youtube.com

 
Prada SPR09P_EEAR_F01A1 buna benziyor.


  • crown  (10.11.14 20:38:47) 
plabox818.wordpress.com

Bana bu gibi geldi.
  • JK  (10.11.14 20:42:11) 
  • GreyFever  (10.11.14 20:44:28) 
Gözlük modelini bulamam ama yarın hemen öğrenebileceğin yöntemi söyleyebilirim;

Piyasadaki tüm ünlü kişiler ya stilist yada stil ajansları ile çalışır. Bu ajanslara tasarımcı ve/veya giyim firmaları ürünlerini verir. Ünlü kişilerde bu giyeceklerin ücretsiz alarak firma ve/veya stilistin reklamını yapar. Şöyle ki; ünlü kişi aynı elbiseyi zorda kalmadıkça 2.kez giymez. Bu nedenle de büyük bütçe ayırmak durumundadır giyim kuşama. Para harcamak istemeyen ünlü (ki hemen hemen hepsi bu yönteme başvurur ya da menajerleri tarafından başvurdurulur) bu ajanslar sayesinde bedava ve tarz giyinir.

Peki tasarımcı/firmanın karı ne bu işten, adam salak mı bedava ürününü kirlettiriyor?

Senin gibi ünlünün üzerinde gördüğü hedeyi merak eden kişiler, o ünlünün menajeri ya da ajansına ulaşarak bu bilgiyi hemen alır. Giyim firmaları bu tarz arayan kişileri kendilerine yönlendirmeleri için ünlüye sponsor olur. Bir nevi barter yani.

EK BİLGİ: İnanamayacaksın ama dizileri izleyip telefonları kitleyen bir kitle var. Her ne kadar 12-20 yaş arası ergen kızlardan oluşsa da çoğunluk, tasarım ve firmalar deli reklam yapar bu yolla. (öyle bir ajansın 1,5 yıl iletişim yöneticiliğini yaptım, oradan biliyorum)

SONUÇ: Yarın Murat Dalkılıç'ın web sitesinde yazan plak firması DMC'yi ara ve sor (www.dmc.com.tr ). Klip ilişkilerini plak şirketi yürütür. Şaşıracaksın ama 1 dk içinde marka ve modeli verecek telefonun ucundaki, tasarım okuyan stajyer kız ya da gay.

Plak şirketi ilgilenmezse basın danışmanını ara. Derdine derman olacak PR'cı kız. ( www.muratdalkilic.com )
  • Fayfa  (10.11.14 21:07:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.