[]

lodostan esen rüzgarın baş ağrısı yapması

Bu olayın bilimsel bir aciklamasi var mi?




 
evet, var. insan vücudunun 2/3'ü su olduğundan ve lodosun basınçları değiştirerek su içeren tüm organizmalarla ilgili değişlik yaptığından başınız ağrıyor.

Dikkat edin lodos olduğunda hava ısınır ve denizlerin dibindeki tüm çöpler, vs denizin yüzeyine çıkar. Benim bir tanıdığımın alnı bile şişiyor lodos varken.
  • safepassage  (10.11.14 13:54:41) 
lodos basınç değişimlerinin sonucu zaten.
sebep sonuç karışmasın da.. korunmakta acele etmediğin bir rüzgar bu lodos. fark etmeden üşüyorsun. sinüslerdeki bakteriler, kulakların içleri falan hep kısa süreli değişime uğruyor.

  • namus ninjası  (10.11.14 13:57:57) 
Hangisi bilmem ama bende de bazen direk bas agrisi yapiyor. Lodos kismini bilmiyorum. Ama dayanamiyorum bazen hafif ruzgara bile. Kafami sisiriyor sanki.


  • ibomiu  (10.11.14 13:58:24) 
lodos eşittir migren ataklarım demek benim için. esasında migrenimi tetikleyen basınç değişikliği, lodos sadece neden ağrıdığını anlamama yardım ediyor.


  • Phoebe  (10.11.14 14:02:38) 
zamanında pubmed'den aramıştım, bir şey çıkmamıştı. ama kendim üzerinde yaptığım çift körlü deneylerde baş ağrıma göre esenin lodos mu poyraz mı olduğunu fark edebiliyorum artık


  • la noix  (10.11.14 14:03:29 ~ 14:16:02) 
açılın ben kaptanım :)

Lodos sebebi ile güneyden, özellikle de afrikadan taşınan toz ve partiküllerin baş ağrısına, bronşite ve solunum yolu rahatsızlıklarına sebep olduğu yönünde bir teori var arkadaşlar.
  • kaptan memo  (10.11.14 14:20:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.