[]

Istanbuldan izmire ucus hangi havayolu? Atlas, pegasus, anadolu, onurair vs

Herkese Selam,

izmirden istanbula ucacagim. personeli güleryüzlü, rotari kabul edilebilir ölcülerde olan bi havayolu firmasi ariyorum. ota boka para isteyebilir, problem degil.

Daha önce kullanan memnun kalan/kalmayan bi zahmet haber etsin.

 
thy tek geçerim.


  • fallthepieces  (10.11.14 13:37:36) 
45 dakika bana gülse n'olur gülmese n'olur. neyse sorumuz bu değil.

Atatürk'ten gelme İzmir'e, Sabiha'dan atla gel. rotarın kralı oluyor orada bazen. özellikle THY ile gelme. Sun Express ile gel.
  • teknikekip  (10.11.14 13:41:37) 
Abi 45 dk uçuş, bir şey fark etmez ya. En ucuz bulduğuna yardır.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (10.11.14 13:42:46) 
Araya kaynak olacak ama hazır havayolunu kullananlar buradayken; Daha önce hiç kullanmadım. Ben Aralık 16-17-18 gibi Kastamonu'ya gideceğim ama tam tarih belli değil. Ben de tam tarih belli olmadan bilet almayacaktım. Ama arkadaşın biri şimdiden rezerve et ucuzken sonra istersen kullanmazsın istersen de tarihini değiştirirsin gibi ağız ucuyla bir şeyler söyledi.

Ne demek istedi? Bu nasıl olacak?
  • hicunutmam  (10.11.14 13:44:37) 
10 yıldır ömrüm istanbul-izmir uçağına binmekle geçiyor.
naçizane fikirlerim:
bütçe dert değilse onur air ve sunexpress hiç ama hiç düşünmem.
atlasjet, pegasus ve thy arasında pegasus 3. tercihim olur zira onun da rötarını yaşamışlığım çok, üstelik bagaj hakkı daha az, ikram yok (bazen gerçekten önemli olabiliyor, en yoğun günde o ikram öğün yerine geçiyor) ve online koltuk seçimi ücretli.
atlas'ın rötarı daha az ama thy'nin uçakları ve ikramları daha iyi. havaalanına erken gitme-geç kalma ihtimalleri varsa thy'nin istanbula çok sık uçağı olduğu için saat ayarlaması imkanı daha fazla.
  • la lykia  (10.11.14 13:57:59) 
izmir üzerinden ücretsiz servisleri nedeniyle atlas benim favorim. onur airde bir defa ön sıralarda yer almıştım, kış vakti, kapı ile aranda kenarları boşluklu bilsiğin plesiglass bi şeffaf duvar vardı. haliyle kapı kapanmıyor tüm yolcular binene kadar. yüzüme yüzüme sulu kar yemiştim ve kı..m donmuştu. o nedenle tavsiye etmiyorum. pegasus zaten en en son tercihim her zaman için. bir keresinde gece 3te sms atarak sabah uçağını akşama ertelediklerini söylediler. ne ücret iadesi, ne bir özür. hava muhalefeti de yoktu, bildiğin uçak dolmayınca seferi birleştirmiş mallar. sunexpressle aram iyi olmadı hiç. para sorun değil diyorsan thy rocks. 45 dk için konfor çok da arama hakikaten, iki tarla görüyorsun ve uçak inişe geçiyor.


  • shubulubapshubaptishaluva  (10.11.14 14:07:21) 
@hicunutmam,
her firma rezervasyon yaptırmıyor, bazıları (pegasus) da ücretli yaptırıyor. yapanlar da genelde bir hafta süreyle yapıyor. tarih değişikliği de ücretli olabilir. yaptırırken bunlara dikkat edin.

  • inheritance  (10.11.14 14:18:04) 
Fiyat performans orani en iyi olan atlas, illa para vericem de diyosan thy


  • balpolen  (10.11.14 15:57:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.