[]

amerikadan iphone 6 almak

520 dolar yani hemen hemen 1500 tl ye geliyor ..Normal fiyatı 2300 tl falan. Sizce değer mi ?
www.americanbuyback.com Ne düsünüyorsunuz ?



 
bu siteyi ilk kez duydum. daha önce kullandın mı önerir misin?

ben yurtdışından ürün alırken fiyat farkı değil de oranı kuruyorum. yani telefonun fiyatı yurtdışında ne kadar ucuz? burda da oran 2/3 nerdeyse. bence alınır. hatta bana da geitrt:)

ek: bu arada verdiğin site satış yapmıyor sanırım. sadece alım yapıyor.
  • lehim ve havya ile mikrocip yapan adam  (10.11.14 13:14:03 ~ 13:19:37) 
buradaki apple store amerikadan alınmış ürünlere bakmıyor onu da aklınızda bulundurun.


  • inheritance  (10.11.14 14:22:42 ~ 14:22:48) 
bakmasın. ben amerikadan almıştım iphone 4 ümü 1.200 tl ye. burada 2000 tl idi. hiç gerek olmadı servise gitmesine. düşürdüm ekranını kırdım zaten garanti dışı bir durum. dışarıda yaptırdım 100 kağıda. amerikadan gelen giden birileri varsa onlara aldır derim.


  • andy kaufman  (10.11.14 14:31:50) 
maliyeti iyi hesaplamak gerekiyor;
iPhone fiyatı + Vergi (çoğu eyalette) + Pasaporttaki hakkını harcamak(veya başkasından 100TL'ye almak) + 100 TL kayıt vergisi + bu işlemlerle uğraşmak
Tüm bunları topladıktan sonra Türkiye'de garantili olmadığı için girdiğin risk ve satarken değerinin düşeceğini göz önünde bulundurmak gerek.
Alma amerikadan
  • michael_knight  (10.11.14 18:59:39 ~ 19:00:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.