[]

Clone Wars izlenir mi?

Merhaba Duyuru,

Filmlerinden oyunlarına, (kitaplarını okumadım, zira kapağına film afişi basılmış kitaplar hiç samimi gelmez bana) her şeyiyle sevdiğim Star Wars'ın Clone Wars animasyonu izlemeye değer mi dersiniz?

Genndy Tartakovsky'nin Cartoon Network için yaptığını çok çok severim. Hatta keşke filmlerde de o çizgi filmde yer alan ayrıntılar olsaymış...Her neyse, Nickelodeon'da yayınlanan ve 5-6 sezon olmuş animasyon gerçekten izlemeye değer mi? çünkü ilk bölümlerinde Anakin'e padawan vermişlerdi ben de "bu ney lan böyle.." diyerek izlemedim, o günden beridir ön yargıyla yaklaşıyorum bu animasyona.

Ne dersiniz, bi şans vereyim mi yoksa sadece yeni çıkan Rebels'i mi takip edeyim?

 
clone wars dizisi disney'in satın almasından sonra canon dahilinde kalan ender yapımlardandır izlemekte fayda var.


  • nuka cola  (10.11.14 12:54:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.