[]

outlook hesap ayarları

godaddy den kullandigim 2-3 domaine ait mail hesapları var, bunlarda sorun yok,

ancak son aldigim domaine ait mail hesabını kuramıyorum, port nolarını değiştirdim, gelen/giden posta sunucusunu mail.domainismi.com şeklinde yaptım, onların vermiş olduğu pop.europe.secureserver.net şeklinde de yaptım ama yookk!!

çıldırmak üzereyim mail hesabı kurulmuyor acil yardım lütfen :(

 
Eklemek istediğiniz e-posta hesabı;

a) POP3 mü, IMAP mı, önce bundan emin olun.

b) Kullanıcı girişinde güvenlik seviyesi nedir, kontrol edin.

c) Gelen/giden postalarda güvenlik ayarı doğru seçilmiş mi, buna bakın.

Eğer bu üç adımdan da eminseniz yeni e-posta hesabınız geçici oşarak yanıt veremiyor olabilir. Sakin saatlerde tekrar deneyin.
  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (10.11.14 12:19:43) 
a) pop3
b) nereden bakabilirim?
c) doğru seçilmiş sadece giden smtpout.europe.secureserver.net yazdığım zaman sürekli şifre soruyor, girdiğim halde tekrar ediyor.

sınama mailinde gelen de yeşil tik oluyor giden hatalı
  • Mügüs  (10.11.14 12:24:32) 
Ayarlar/İleri düzey kısmından Kapı: 110 olarak ayarla ve SSL Kullan kısmını aktif et.

110 ile çalışmazsa bir de 993'ü dene ama 110 derdine derman olacaktır.

bol şans..
  • Fayfa  (10.11.14 12:25:11) 
@fayda vallahi oldu :)))) çok teşekkürler!!


  • Mügüs  (10.11.14 12:29:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.