[]

annem bugün doğmuş

ve de çiçek yollayacagım,
orkide mi?
efendim yoksa kır çiçeği mi, gül mü?
ne yollayayım?
biraz morali bozuk bu ara

 
istediğin çiçeği gönder. sadece doğum gününü kutlasan bile çok mutlu olur. doğum günü kutlu olsun.


  • rock n roll  (10.11.14 10:27:48) 
rock n roll + 1
İstediğin çiçek olur da, özellikle sevdiği bir çiçek iyi de olabilir, kötü de.

Annem haşhaşlı ekmeği çok sever. Zamanında kötü bir dönemden geçtiğinde ağzı tatlansın diye haşhaşlı ekmek almıştım bir iki gün üst üste. Sonrasında haşhaşlı ekmekle o günleri özdeşleştirdi kafasında. Şimdi ne zaman haşhaşlı ekmek yese, önce derin bir nefes ve bir ah çekiyor.
  • aychovsky  (10.11.14 10:41:32) 
Kasımpatı gönder. Tam mevsimi ve bence dünyanın en güzel çiçeği.


  • buff  (10.11.14 10:47:36) 
orkide yolla, senelerce çiçek açmaya devam ediyor basit bir bakımla.
Hayvani fiyattaysa yollama ama, Migros'ta 20 lira şu anda :)

  • whoosie  (10.11.14 11:07:58) 
Orkide +1


  • mahnita  (10.11.14 12:02:34) 
orkideyi yolladım umarım begenir, teşekkür ederim :)


  • Kalinka  (10.11.14 12:11:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.