[]

bu soru ekşiduyuru ile ilgili

Kolay gelsin herkese iyi günler,

Duyurunun başlığındaki bir kelimeyi kopyalamak için mouse ile seçtiğimde duyuru açık hale geliyor. Tekrar denediğimde ise kapalı hale geliyor. Yani aşağıya doğru açılıp kapanıyor. Ne demek istediğimi anlatamadıysam başlıktaki ekşiduyuru kelimesini copy yapmaya çalışın bakalım.

Bu bir soru değil ama moderasyona söylüyorum, gerekli yere yönlendirilsin lütfen. Bir arkadaşın başlığında geçen ürün modelini kopyalayamadım mesela az önce.

tarayıcı: chrome. başka tarayıcıda denemedim.

 
bu soru ekşiduyuru ile ilgili

kopyalayabiliyorum. sorun sende bence.
  • fallthepieces  (10.11.14 09:00:32) 
Eğer o duyuruya direkt girilmiş ise kopyalama başarılı oluyor. Ama anasayfadan bakılıyor ise başarısız oluyor.


  • m e b  (10.11.14 09:03:32) 
arkadaşlar Türkçe yazdım: sadece ekşiduyuru kelimesini kopyalayın diyorum.

komple copy paste biz de yapıyoruz.
  • safepassage  (10.11.14 09:07:09) 
sol klik ile seçtikten sonra elinizi mouse butonundan çekmeden ctrl+c yapınca kopyalıyor.


  • givemesomesubstance  (10.11.14 09:17:58) 
ekşiduyuru

kopyaladım işte :)

kelimenin solundan başlayıp duyurunun içine kadar tara, sonra fareyi bırak. shifte basılı tutarak yön tuşlarından yukarı bir kere tıkla.

taradığın ilk kelimeye kadar geri gidecek taramai sadece bir kelime kalacak. onu da ctrl c yap.

yukarı tulu değilde sola basarsan her bastığında bir kelime geri gider.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (10.11.14 09:49:19) 
@cokcilginamauzunoldugundanyazmayausendigimadam alemsin :) sorun o olsa her şekilde kopyalarız, ben bir hata olduğunu söylemek istedim. Şipşak kopyalamak bizim de hakkımız değil mi?? :)


  • safepassage  (10.11.14 09:53:32) 
webmaster olsam bunu şöyle düşünürüm;

başlığa her tıkladığımda açılıp kapanması mı daha kullanışlı yoksa ayda yılda bir birinin başlığı kopyalamak istemesi mi?

bu yüzden "sitret böyle kalsın" derdim :p

ha yok hem bu özellik kaybolmayacak hem de başlık bir buton gibi değilde test gibi olacaksa o başka. teknik olarak olabilir mi ki?
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (10.11.14 10:06:50) 
@cokcilgin bence mümkün. ikisi gibi de olabilir yani.

o zaman sen webmaster olursan sitenin en başına da "başlıkta kopyalamak istediğiniz bir şey olursa onu yapamıyoruz, o yüzden spesifik şeyleri başlığa değil duyurunun içine yazın" diye bir uyarı koy :)
  • safepassage  (10.11.14 12:13:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.