[]

biri çıktıktan hemen sonra tuvalete girer misiniz?

sorumu açıklayayım.
sevdiğim insandan soğumamak için o insan tuvaletten çıkmışsa ben hemen tuvalete giremiyorum, isterse haftalık çişim olsun, "şimdi tuvalet pis kokmuştur da, tam temizlenmemişse iğrençlik görürüm de o insandan soğurum." diye giremiyorum. durum böyle.
tuhaf mıyım? siz girebiliyor musunuz öyle pat diye?


 
hiç umrumda olmaz. insanlık hali kafası dalgındır, bi şey düşünüyodur filan bi an sifonu çekmiştir ama kalıntı kontrolü yapmamıştır. kokuysa, abi bazen kokar hayatın gerçekleri..

ben bazen tuvaletten çıktıktan sonra koşarak geri dönüp sifonu çekiyorum. (gerçi yalnızım amk niye koşuyosam ama gerçekten seri biçimde dönüyorum)

edit: ben sevdiğim insan diyince sevgili algıladım ona göre cevap verdim.
  • t joe  (10.11.14 08:57:30 ~ 09:36:17) 
Ben girerim. Sadece biraz havalansın diye bekler öyle girerim evdeysem. Ama işyerinde mecburen zart diye girmek zorunda kalıyorsun. 4 Senedir çalışıyorum, insanlar tuvalete hayvanoğlu hayvan gibi giriyorlar. İçeriyi uğraşsan öyle yapamazsın yani.

Cevap: nefesimi tutar girerim. Kötü bir halde bıraktıysa da yuh ayı der geçerim.
  • safepassage  (10.11.14 08:59:22) 
bende hemen girmem hatta sabah herkesten önce uyanır tuvalete girerim ki evden çıkmadan tuvalete girebileyim diye


  • heee  (10.11.14 09:01:15) 
Genelde bir 5 dakika o radyoaktif sızıntının geçmesini bekliyorum, insandan iğrenirim diye değil de, o koku ile bir odada tıkılı kalarak mantıklı tepki vereceğimi garanti edemem.

Ama kokusuzsa girer, benden öncekini bile temizlerim.
  • aychovsky  (10.11.14 09:05:58 ~ 09:29:40) 
pis bıraktıysa hiç acımam, gider arkasından söylerim. 3-4 defa yaptım düzeldi öküzler.


  • dahili meddah  (10.11.14 09:14:09) 
babamdan sonra giremiyom ya böff.
seneler önce ulusözlükte bi kız başlık açmıştı "babadan sonra tuvalete girmek" diye, uzun uzun tanımlamıştı böyle, dakkalarca anırarak gülmüştüm sonra kız linç olmuş silmişlerdi entryi :(
dediğin gibi bi durum olsa ben de beklerim ya. bazı erkekler çok acaip sıçıyo sanki başka şeylerle besleniyo gibi. soğumaktan korkup hemen girmem evet.
  • emirkulu  (10.11.14 09:32:08 ~ 09:33:44) 
bunun bi de tuvalete girdikten sonra elini yıkamayan versiyonu var. korkunçlu.


  • fukka  (10.11.14 10:04:39) 
biri çıktıktan hemen sonra tuvalete girmemek bir görgü kuralıymış, 5 dakika beklemek lazımmış (bkz: bülent ersoydan öğrenilen görgü kuralları :)


  • kalimotxo  (10.11.14 10:26:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.