[]

cnbc-e dizi sormaca

Merhaba dizi severler,

Dün spor salonunda koşarken cnbc-e'de bir dizi izleme fırsatım oldu. yarısına kadar izleyebildim ancak ismini alamadım. yayın akışına baktım dün tüm yayınlanan dizileri google görsellerde arattım ancak bulamadım.

kısaca bir kel ve bir yakışıklı 2 ajanımız gizli operasyon merkezine yapılan baskında meksikaya kaçan şişman bir abimizin peşinden meksikaya gittiler. adamı alıp amerikaya geri getireceklerdi. merkezi basan 4 kişi merkezden serverları alıp araba da yakmışlar gibi bir konusu vardı. bu dizinin adını bilen varsa makbule geçecek.

tenk yu.

 
saat kaçta izledin bilmiyorum ama fargo diyesim geldi içimden aksam yayınlanmıştı her bölüm mini dizi gibi olduğundan ve yeni başladığından belki görsellerden bulamamışsındır


  • zenc  (10.11.14 09:51:42 ~ 09:52:16) 
NCIS: Los Angeles imiş ismi dizinin.

İzlediğim bölüm ise Season 6 Episode 5 - Black Bugdet imiş.

Teşekkürler.
  • fallthepieces  (10.11.14 09:56:41) 
ncis: la normalde foxcrime da yayınlanıyor, orada da daha 6. sezona gelmedi. cnbc-e nin sayfasında bu dizi ile ilgili bir şey bulamadım.


  • inheritance  (10.11.14 10:44:02) 
@inheritance

sen söyleyince anımsadım bende şimdi cnbc-e'den dizimax'a çevirmiştim kanalı orada izlemiştim. teşekkürler.
  • fallthepieces  (10.11.14 10:57:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.