[]

sizde de bu Reklam çıkıyor mu ara sıra?

duyuruda bu aralar çok sık karşıma çıkmaya başladı, tam da sigarayı tamamen bırakmaya niyetlendiğim zamanlarda ilk kez göründü hem de. hiçbir arama arama yapmadım sigarayı bırakmayla ilgili, ne google'da ne başka arama motorunda. alakalı hiçbir internet sitesine de girip göz atmadım.

acaba sadece tesadüf mü? yoksa artık google beynimize, düşüncelerimize de mi müdahale ediyo lan?


 
wtf? bende çıkmadı, rastlamadım hiç.


  • dessy  (10.11.14 08:26:28) 
algıda seçicilik


  • headredhead  (10.11.14 08:27:45) 
Eşhedü..


  • wittgenstein  (10.11.14 08:28:59) 
bu reklamlar girdiğin sitelere göre şekilleniyor. google'da arama yapıp girmemiş olabilirsiniz ama fark etmez. atıyorum şimdi ekşiduyuru'ya girdim bu cookie'ye kaydediliyor (google google adsense mi adwords mü ne ikisinden biri galiba olması gerek) ve başka bir sitede ekşi duyurunun reklamı bana daha sık görünmeye başlıyor çünkü ilgi alanıma daha yakın falan filan. sen de fark etmeden sigra ile ilgili bir şeyler okumuşsundur muhakkak. ya da tesadüf.


  • barix  (10.11.14 08:38:42) 
adblock your best friend.


  • devorgilla the gunslinger  (10.11.14 08:47:32) 
akıllı reklam dedikleri şey. google'a sigarayı bırakmakla ilgili birşey aradıysanız ya da atıyorum sağlık sorunlarıyla ilgili "check-up"falan, ondan çıkıyordur.


  • dahili meddah  (10.11.14 08:57:09) 
@dahili meddah, konu ile ilgili arama yapmadığımı belirtmiştim. hiçbir arama yapmadım, makale, yazı vs okumadım. bu tip özelliklerin bilincinde olan bir IT çalışanı olarak duruma anlam veremediğim için sordum zaten sizde de gözüküyor mu diye.


  • loveinaflipbook  (10.11.14 09:10:24) 
gecen duyurudan biri "sevgilime hangi donu aliyim" diye soru sormus, pump diye bi markanin linkini vermisti. aha iste o zamandan beri bende erkek donu reklami var. yani sanirim illa arama yapmis olmak da gerekmiyo.


  • lamartin  (10.11.14 13:04:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.