[]

50 bin lira parayı ne olarak tutayım? dolores? altın? oyro?

selamlar,

şimdi bizim valide emekli oldu.

yalnız yaşıyor ve aldığı emekli maaşı ona yeter. elinde bi 50-60 bin lira para var. bu parayla altın mı alsın? dolar mı alsın? euro mu alsın?
ne yapsın bu parayı? neden?

yakın zamanda bozdurması gerekmez sanıyorum parayı.

 
faize koysun. Diğer piyasalar altın dısında çok oynak.


  • anonymice  (09.11.14 20:11:04) 
asla tamamini tek bir enstrumana yatirmasin. sepet yapsin

15 lira altin
15 lira dolar
20 lira vadeli gibi
  • exlibris  (09.11.14 20:39:34) 
eninde sonunda hep sepete gelir dayanir olay, turk liras faiz, dollar, hadi bi de altin olsun.


  • mavicorap  (09.11.14 20:53:15) 
emekli insanın arsayla ne işi olur.


  • bigl0rd  (09.11.14 20:55:00) 
Sepet önerisine katılmakla birlikte, ilk başta paranın tl bazında aylık faizde kalmasının daha iyi olacağını düşünüyorum. Sebep ise borsanın, altının, dövizin şu anda tam anlamıyla "ortada" olması. Ne zaman ne olacağı belli değil ve dolarda, altında yaşanması muhtemel bir ani düşüş annenizin birikimine ciddi anlamda zarar verebilir.

55bin civarında bir ana para düşünecek olursak, bunun enpara gibi bankalarda faizi en azından 500 lira civarında olacaktır. Onu da emekli maaşına eklerse zaten oldukça iyi bir miktar çıkıyor ortaya :) bence az bekleyin, bakalım ülkede durumlar neyi gösterecek.
  • sevgikusunkanadinda  (09.11.14 21:01:58) 
keske 2 ay once sogan alsaydin..

simdi 4 kati olmustu..
  • mustancigano  (09.11.14 21:33:54) 
enpara aylik 320 lira veriyor 50bin'e


  • düşünüyorum öyleyse vurun  (09.11.14 21:35:17) 
Güvenilir bi bankaya yatırın faize yatırırsanızda.


  • phoenixboy  (09.11.14 22:13:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.