[]

Ne Demek İstemiş?

sb.




 
Tamam


  • Bostan  (09.11.14 17:40:23) 
Sanırım şu olabilir; insanlar korkunç döşenmiş evlerde oturuyorlar ve bunu muhtemelen fakirlikten değil zevksizlikten yapıyorlar. paraları da olsa o korkunç zevksizlik, özensizlik her yerinden akıyor evin, bu da estetik anlayışı gelişmemiş insanları bize gösteriyor. kültürel tespitler falan yapılıyor evlerde insanların nasıl yaşadığına bakarak, gelişmemişlik seviyeleri görülebiliyor falan. yani bu görseldekini yazan arkadaş gibi düşünenler böyle düşünüyor sanıyorum, ben o kadar öyle düşünmüyorum.

mesela şu başlıkta bu konuya benzer şeyler dönmüştü sanırım
sahibinden.com'da satılan burhan altıntop evi
  • nimberjack  (09.11.14 17:43:45) 
çok derin bir anlamı olduğunu sanmıyorum. twitterdaki "anlamlı gibi" twitlerden biri gibi geldi.

zorlarsak, evlerdeki yoksulluğa rağmen tayyibe oy verilmesini kastetmiş olabilir.

edit : nimberjack'in açıklaması mantıklı geldi bana da.
  • dahili meddah  (09.11.14 17:44:22 ~ 17:49:42) 
bi yerden dertlenmiş, nokta atışı tespit yapıyor. "hayırdır paşam?" diye sorulmasını bekliyor.


  • sehpa fx350  (09.11.14 17:50:30) 
çok basit: adamın daire alacak, hatta iki daire alıp birini kiralayacak parası var, ama o kiralayacağı dairenin içini bok götürüyor, köpek bağlasan durmaz. yani bizim insanımızdaki varoşluğun parayla varlıkla alakası yok.


  • rencideedipadivar  (09.11.14 19:19:22) 
Net bir şekilde, kiralık ev arıyor. Gittikleri evlere yüksek fiyat çekiyorlar ve gidip bakınca ahır gibi olduğunu görüyor. E millet de bu evlere bu parayı verdiğine göre, "Millet iyiymiş demek ki" diyor.

Şu serzenişin benzeri
www.eksiduyuru.com
  • aychovsky  (09.11.14 19:22:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.