[]

Saç tasarımıyla ilgili bir site ve ten saç rengi uyumu hakkında bir soru daha

Ya hani böyle fotoğrafını koyuyorsun, saç modellerini deniyorsun. Bir ara çok aradım böyle bir site ama bedava olarak bulamadım bildiğiniz böyle bir site var mı?

Bir de saçımı farklı bir renge boyayasım var. Aklımda hep mavi var aslında laciverte yakın mavi tabi ama mavi siyah da değil; ancak ten rengim buğday gibi bir şey yani ne beyaz ne de esmerim. Mavi gitmez sanki? Mor denedim süper olmuştu aslında ama koyuydu tabi o da. Bir de mavi boya nerden bulunur ki yani klasik boyaların mix renklerinde var ama onlar boya değil aslında. Yani denedim olmadı zaten.


 
şöyle bir yer buldum. saçı seçtikten sonra resmi oynatmak daha mantıklı çünkü saçın tam altında çevir butonu çıkıyor yerini sabitlemedikten sonra da gitmiyor.

www.4hairstyles.com

mavi saçlar falan. gençlik nereye gidiyor demeden de edemicem.
  • emrag  (26.07.09 10:48:30) 
taaz.com var, hem makyaj da yapabiliyorsunuz.


  • aithra  (26.07.09 11:19:50) 
sen bilirsin ama bana da mavi gitmez gibi geldi. buğday ten ve mavi nedense uyduramadım.


  • bushwacker  (26.07.09 12:46:53) 
mavi olsun, yeşil, kırmızı olsun enteresan renklerdeki saç boyalarından edinmek gibi bir eğiliminiz varsa kuaför malzemeleri satan mağazaları keşfedin. yardımcı renk adı altında istemediğiniz kadar canlı renkleri bulmanız mümkün ama öyle olduğu gibi saça uygulanmıyor. başka renkte boya alıp içine katmanız gerekiyor bu yardımcı renkleri.yanılmıyorsam 3/1 oranında. yok evde uğraşamam diyorsanız kuaförünüz seve seve yapacaktır. (l'oreal neon renklerde boya çıkarmıştı ama nerede bulunur bilemedim)

bir de efendim, gavurlar warm/cold diye ikiye ayırıyor ten renklerini. sıcak tonlardaysa teniniz kırmızı, bronz gibi sıcak tonlar içeren renkler uygulamanız gerekiyor. soğuk tonlardaysınız da küllü renkler falan seçmeniz lazımmış.
  • offred  (26.07.09 13:46:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.