[]

öğrenci evine misafir gelmesi?

niye bu kadar rahat olunuyor bu konuda?
ev arkadaşının fikri neden alınmaz yav?



 
Ben direk kovdum.

1 değil 2 değil.
  • dios  (08.11.14 22:26:54 ~ 22:27:27) 
Ortak eve çıkarken yapılan bir anlaşma yoksa isteyen istediği gibi takılır. Misafirin durumuna da bağlı. 5 kişi birden gelip salonda içip gürültü yapmakla, tek arkadaşın gelip kendi odasında takılmaları arasında fark var.


  • long live rock n roll  (08.11.14 22:43:02) 
arkadaşına misafir getirme diyemezsin. Misafir seni rahatsız edecek birşey yapıyorsa o sorunu çözersiniz ama misafir gelemez diyemezsin. Yok ben derim bunu diyorsan tek başına eve çıkma seçeneği süper uygun olur sana.


  • maxhoper  (08.11.14 23:11:51) 
niye rahatsız olunsun ki? senin odana getirmedikleri sürece ortak kullanım alanlarında başka insanların olması ne gibi bi zarar verir eve? bizde gelen giden eksik olmaz, sadece fırsat bulursak haber veririz birbirimize. fikir alınmalık bi durum yok bu konuda.


  • icim urperiyor  (09.11.14 11:55:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.