[]

Modem satmak

Eski modem boşa çıktı. Kaliteli bir model. 250 lira piyasa fiyatı. Daha önce internette bir şey satmadım hiç. Buradan alıcı bulabilir miyim? Sahibinden ilan dolu olduğu için benimki de arada kaynar gibi geliyor.

Birkaç ay kullanılmış bu arada. İlan mı açayım ne yapayım?


 
Bi servisten uyelik alınca modem geliyor zaten. Satman zor ama gittigidiyoru deneyebilirsin.


  • dimitri iskete  (08.11.14 22:14:34) 
sahibinden'de ilan bir şekilde yerini buluyor abi. detaylı açıklama ve fotoğraf koy. daha çok dikkat çeksin istersen 1 tl'ye yeşil bantla ve kalın fontta yapıyorlar ilanı.

buradan da satabilirsin tabi.
  • Ufuk  (08.11.14 22:15:05 ~ 22:23:21) 
NE DEMEK ARADA KAYNAR NE DEMEK?!!

Ekranımı sadece buraya ilan koyarak sattım, daha bugün sahibinden üzerinden xbox'ımı sattım. Arkadaşa oğlum eski kasayı satıcam çevrende varsa söyle dedim. Lan ben alırım 200 verim dedi. Sie lan 250 dedim anlaştık. :)

Arada kaynamaz hacı sen güzel koy ilanı yeter ki. Fotoğraflar ve yazı açıklayıcı olsun
  • metehan01  (08.11.14 22:15:16) 
buradan zor ya, bana modem lazım oldu birisi beleşe verdi sağolsun :D


  • divit  (08.11.14 22:48:36) 
modem genel olarak zor. bende de piyasası(sıfır 200) lira olan bir modem var duruyor öyle satamadım.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (08.11.14 22:50:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.