[]

projeksiyon mu TV mi?

merhabalar,
büyük ekranda film izlemek için kullanacağım sadece. arkadaşlar arası vs. 1500 lira bütçem var en fazla. taksitle alacağımdan 2.el mümkün değil.

şimdi olay şu ki: ben projeksiyon almaya karar verdim. hem film için daha uygun, hem romantik bir çekiciliği var projeksiyonun. araştırmaya başladım 1500 için, fullhd hiç yok. 1280x800 çözünürlükte olanlar var onların da 20000 saatlik ömrü vs var. en ucuzları tabi bunlar. aynı fiyata ise 3dli süper kalitede 42 inç tvler var. tv olayı hafif itici geliyor bana ama aynı paraya daha kısa ömürlü ve kalitesiz bir projeksiyon da almak istemiyorum.

ne dersiniz bilemedim. tv mi almalı aynı fiyata fullhd? yoksa projeksiyonun tadı başka mı?

önerdiğiniz tv ya da projeksiyon modelleri varsa lütfen yazınız. çok teşekkürler şimdiden.

 
projeksiyon hiçbir zaman tv'den önce gelen bişeyler izleme aparatı olmamıştır. avantajı taşınabilir ve pratik olması, onun haricinde görsel kalite beklenen durumlarda kullanımı mantıklı olmaz(fiyat, kullanım ömrü gibi sebepler yüzünden).

tv olayı neden itici geliyor? kaliteli görüntü istiyorsan başka şansın yok zira.
  • baba jo  (08.11.14 21:45:52 ~ 21:46:50) 
ya sadece film izlemek için tv almak mantıksız geliyo. maç izlemem, televizyon izlemem.
projeksiyonda 100 inçe yansıtıp karanlıkta arkadaşlarla izleme fikri çok hoş geliyo. hatta alıp arkadaşın evine gidip orada izlemek vs. ama sırf bunun için dandik bir şeye 1500 de veremiyorum. kafam çok karışık çokk

  • hamitt  (08.11.14 21:55:57) 
tv seyretmeyecekseniz projektör derim. ben de yalnızca film izleyen bir insanım. sizin bütçenizden fazla ama lg pf80g aldım, full hd özellikli bir cihaz. 3 aydır kullanıyorum, duvara yansıtıyorum neredeyse 300 ekranda film izliyorum. 100 ekran tvler laptop monitörü gibi kalıyor. mağazada inceleyin görüntüsüne renklerine hayran kalacaksınz. bu büyüklükte görüntü veren tv'lerin fiyatı bu cihazın birkaç katı. bu cihazı görene kadar ben de projektör olayına mesafeliydim.

ancak bütçeyi asla aşamam diyorsanız, daha düşük çözünürlüklü projektörler yerine smart tv, 3d gibi -bence- gereksiz özellikleri olmayan 150 ekran bir led tv'ye bakın derim. kampanyalı olarak bu fiyat aralığına satıldığını gördüm.

www.vatanbilgisayar.com

www.kliksa.com
  • saim  (08.11.14 21:57:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.