[]

Balığım sürekli yukarıda ve ağzını kapatıp açıyor

Küçük bir fanusta bir tane japon balığım var. Satıcı günde bir defa bir tane yemi ikiye bölüp verin demişti ve bu şekilde besliyoruz. Ayrıca 2 günde 1 defa da bekletilmiş suyla fanusunu temizliyoruz. ancak balığın başı sürekli suyun yukarısında ve ağzını açıp kapatıyor.

Problem nedir sizce?


 
Fanusta beslemektir tabi ki.


  • i-pek  (08.11.14 21:13:04) 
oksijen yok


  • divit  (08.11.14 21:13:47) 
Hava motoru takın içine, zavalli oksijen alamıyor.


  • Lim5  (08.11.14 21:18:31) 
ben fanusta küçükken balık beslemiştim, hiç bu şekilde olmamıştı. aynı büyüklükteki fanusta iki tane balığım vardı, hiçbiri de böyle davranmıyordu. Acaba musluk suyu kullanmamak mı lazım?


  • qui gon  (08.11.14 21:34:21) 
fanusun için barada koya gibi bir pipet koyun.


  • teritori  (08.11.14 21:35:20) 
Öncelikle lütfen ufak bir akvaryum edinin havalandırma ve filtresi olan.

fanus içindeki suyu temizler iken suyu komple boşaltmayın, üçte biri kesinlikle kalsın ve mümkünse fanus veya akvaryumun dip suyunu boşaltın. aksi halde hayvanı şoka sokarsınız, suyun dengesini her defasında kendi başına düzenlemesi gerekir ki bunu yapamaz. iki günde bir temizlik sık ayrıca, ancak dip çekimi yapın ve üzerine temiz su ekleyin, iki günde bir suyun üçte ikisini değiştirme yoluna gitmeyin.

en kısa zamanda en azından bir hava motoru ve hava taşı edinin. sonra da lütfen hayvanı akvaryuma alın ve yanına da arkadaş alın.
  • kaymaktutmayansicaksut  (08.11.14 22:24:19 ~ 22:24:44) 
fanusta balık beslenmez işkence ediyorsun hayvana. musluk suyu da pek iyi bişey değil.


  • divit  (08.11.14 22:45:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.