[]

şayet ölmek üzere olsanız ne yapardınız

kendinizi dine verirdiniz

birkaç kişiyi öldürmeye çalışırdınız

paranı gereksizce harca

hiçbir şey yapma

 
birine tecavüz ederdim galiba. herhangi birine değil yalnız. bi kişi var. ona.

şimdi bu yazdığım infiale neden olabilir, tam bir şerefsiz olduğumun düşünülmesine yol açabilir ama hayır. böyle bi şeyi asla yapmam. çünkü vicdanım el vermez, kaldıramam öyle bi şeyi. ama ölecek olsaydım alayına giderdim galiba. yani benim korkum hapis ya da toplumun tepkisi falan değil. kendim kaldıramam öyle bi şeyi. zaten normalde düşündüğüm, isteyeceğim bi şey değil. bi tek ona karşı var böyle bi his. yıllar içinde gelişti. o da biliyor zaten bunu. ara sıra geyiğini de yapıyoz. çok çarpık hayatlar :((
  • pescador  (08.11.14 19:55:31) 
sevgilimin yanina tasinirdim. uzun mesafe iliskisi bizimkisi. eger yakin zamanda olecegimi bilsem kalan vaktimi onun yaninda gecirirdim.

kimseyi oldurmezdim, ne gerek var.

parami da gereksiz harcamazdim. insanlarin yararina kullanmaya calisirdim. olmeden elimden geldigince cok insanin hayatinda pozitif bir degisim yaratmaya calisirdim.

kendimi dine vermezdim, inanmiyorum zaten dinlere. olecegimi zaten biliyorum, eger bu beni dine yakinlastiracak olsa coktan yakinlastirmisti. doktor bana beyin tumorun var dedi diye bir anda dindar olmazdim.

bu konuda su an global gundemde olan bir konu var, acikcasi beni cok uzdu, istersen sen de bir goz at. ingilizce bilmiyorsan soyle ben sana anlatirim konuyu.
edition.cnn.com
  • gerard  (08.11.14 19:59:13) 
Ailemle geçirirdim.


  • Lim5  (08.11.14 19:59:53) 
ölene kadar içerdim her türlü uyuşturucuyu denerdim.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (08.11.14 20:00:25) 
Tüm sorumluluklarımı bir anda geride bırakıp sevdiğim ama yeteri değeri veremediğim tüm insanlara hak ettiklerini göstermeye çalışırdım. Bazı insanları sevmeye yeteri kadar vaktiniz olmuyor şu hayatta. Dostlar, akrabalar falan.

Bir de bir hesap var, bir kardeşim adına görülecek. Bıyıklı, hafif seyrek saçlı, uzunca. İstanbullu ama Ankara'da yaşayan biriyle. Onu görürdüm.
  • g man  (08.11.14 20:01:10) 
malı mülkü satar çıtır çıtır yerdim.


  • kayranin kedisi  (08.11.14 20:02:06) 
bilmiyorum farkinda misin ama zaten ölmek uzereyiz.

su an yaptigimdan farkli bir sey yapmazdim.
ders calisirdim.
Battfield oynardim.
Yemek yerdim. Cok su icerdim.
uyurdum.
  • kutsalbok  (08.11.14 20:10:25) 
Üzülürdüm. O şokla "Ya ölüyorum en iyisi süper şeyler yapayım" gibi şeyler aklıma gelmezdi. Zaten o moral bozukluğuyla bunların hiçbirinden zevk alacağımı da zannetmiyorum.


  • angelus  (08.11.14 20:12:25) 
varislerime hesap kitap alacak borc cek mevzularini anlatir, benden sonra duzenlerinin dagilmamasi icin herseyi ayarlardim.

cok sukur zaten dindar bir adam gibi yasamaya, dogru olmaya calisan bir adamim. olucem diye fazladan ibadet edip sanki allahi kandirmaya calisiyormus gibi yapmaya utanirdim :)

allah hepimize hayirli olumler versin.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (08.11.14 20:16:14) 
pescador'a tecavüz ederdim. :D


  • secilmis uye  (08.11.14 20:39:14) 
Hiçbir şey yapmazdım.


  • air  (08.11.14 21:06:32) 
beğendiğim bütün hatunlarla gerekirse parasını verip sevişirdim herhalde


  • i ve been mistreated  (08.11.14 21:22:39) 
Ahaha seçilmiş üye :D

Ben belki dexter vari kötüleri öldürürdüm. Dünya benden sonra çok daha rahat bir yer olsun diye.


Vaktimi ailem ve çok sevdiklerimle geçirirdim.

Varlığım varsa ihtiyaç sahiplerine verirdim.

Normalde inançlı biriyim ama dinin getirdiklerini yerine getirmeyen biriyim zaten. O yüzden ölüm korkusu dine sarilmama sebep olurdu sanıyorum.
  • dessy  (09.11.14 17:55:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.